Ραγδαίες Οικονομικές Εξελίξεις (Το «Τεστ» Τρέχει στην Ελλάδα) – Οι Τράπεζες (Σύντομα) θα Αρχίσουν να Κλείνουν

trapezes



Λίρες, Ευρώ, Δολάρια, Γιέν, Δολάρια Monopoly δολάρια, εσείς το όνομα !!!
Με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ακριβώς στη γωνία να περιμένει, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και να σκεφτούμε το μέλλον ΠΡΙΝ την επερχόμενη κατάρρευση.
ΟΤΑΝ, και όχι αν, συμβεί αυτό, η οικονομία θα συντριβή, οι τράπεζες θα κλείσουν, τα ΑΤΜ θα κλείσουν, το λεγόμενο «bail-in» θα εφαρμοστεί και ο κόσμος θα
μείνει απένταρος. Βλέπουμε ήδη αυτό το «τεστ να τρέχει’ στην Ελλάδα, οι λεγόμενες «τραπεζικές δυσλειτουργίες» με διάφορες αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες, και είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να κυλήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη, και Τέλος στις αμερικανικές ακτές.
Ξεκινήστε την ανάληψη χρημάτων από την τράπεζά σας, και επίσης σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μη επένδυση σε προπληρωμένες χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες – με αυτόν τον τρόπο θα είστε προετοιμασμένοι για ό, τι είναι να έρθει!
Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγείται η αλήθεια για την επερχόμενη κατάρρευση, τη φαύλη ατζέντα πίσω από αυτή, πώς αυτή δένει τον στρατιωτικό νόμο, και αποκαλύπτει την πραγματική πρωτοβουλία των τραπεζών: την κλοπή των χρημάτων σας.









ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις