ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ (ΕΛΛ.ΥΠΟΤ.): Μουσουλμάνα καθηγήτρια: ο Αλλαχ επιτρέπει οι μουσουλμάνοι να βιάζουν άπιστες για να τις εξευτελίζουν, όχι όμως μουσουλμάνες

Those-whom-you-own


Θα μας τρελάνουν τα μεμέτια. Και ακόμη περισσότερο οι πολιτικάντηδές μας που τους βάζουν στο σπίτι μας. Καμαρώστε το Ισλαμ την θρησκεία της αγάπης όπως μάς λένε τα παπαγαλάκια της παγκόσμιας χούντας. Δείτε τι αδιανόητα για την ανθρώπινη λογική υποστήριξε καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο του Καϊρου.
Η καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Καϊρου Suad Saleh είπε ότι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και συγκεκριμένα με το Κοράνι (4:3, 4:24, 33:50) οι μουσουλμάνοι
άνδρες μπορούν να παίρνουν αιχμάλωτες άπιστες γυναίκες ώς σκλάβες του σεξ.
Ακόμη στον ισλαμικό νόμο αναφέρεται ότι όταν παιδιά και γυναίκες αιχμαλωτίζονται σε πόλεμο γίνονται σκλάβοι και ο προηγούμενος γάμος της γυναίκας καταργείται.
Ο αιγύπτιος σεϊχης Abu-Ishaq al-Huwayni κήρυξε τον Μάϊο του 2011 ότι «βρισκόμαστε σε τζιχάντ» και αυτό σημαίνει ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να αιχμαλωτίζουν ως σκλάβες του σεξ όλες τις άπιστες.
Τον Μάϊο του 2011 γυναίκα πολιτικός του Κουβέϊτ η Salwa al-Mutairi υποστήριξε ξεκάθαρα τα εξής εκπληκτικά...
Η πρακτική να χρησιμοποιούνται άπιστες γυναίκες ως σκλάβες του σεξ είναι απόλυτα σύμφωνη με τον ισλαμικό νόμο καθώς και την ηθική του Ισλάμ. Μάλιστα όταν ένας έμπορος ζήτησε να βρει μια σκλάβα του σεξ του απάντησε ότι είναι καθόλα θεμιτό και έθεσε το θέμα στον Μουφτή της Μέκας. Ο μουφτής της Μέκας απάντησε ότι βεβαίως και επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να είναι σε πόλεμο με μη μουσουλμάνους. Μουσουλμάνες σκλάβες του σεξ δεν επιτρέπονται.
Αυτούς τους βάρβαρους οι ευρωπαίοι ηγέτες μας τους βάζουν μέσα στο σπίτι μας. Και βέβαια χωρίς καμία καθυστέρηση το αντίθετο με ιδιαίτερη χαρά και η δική μας κυβέρνηση αγωνίζεται να μας φέρει σε αγαστή επαφή με όσο το δυνατόν περισσοτερους υποψήφιους βιαστές.
Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε.









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις