Η CIA δημοσίευσε έγγραφα και φωτογραφίες από UFO -Αναφορά και στην Ελλάδα [Εικόνες]

 



Αν είστε λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας και ιντριγκάρεστε με καθετί που σχετίζεται με UFO, τότε αυτή είναι η μέρα σας. Η CIA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και έγγραφα με εξωγήινουςΡίξτε μια ματιά στα X- Files μας. 5 έγγραφα για τον Mulder & 5 για την Scully. #TheTruthIsOutThere», έγραψε στο Twitter της η CIA, με το σχετικό υλικό να δημοσιεύεται στο site της.
Τα στοιχεία που δόθηκαν σχετίζονταν με έρευνες
τις δεκαετίες 1940 και 1950. Μάλιστα, ένα από τα έγγραφα αναφέρεται σε καταγραφή της εφημερίδας «Καθημερινής» του 1952.
Η ιστορία αφορούσε έναν Γερμανό και την μικρή του κόρη, ο οποίος σχετιζόταν με ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο. Πιθανότατα η είδηση ανήκει σε αυτές που αμφισβητούνται για την εγκυρότητά τους.







«Εδώ θα βρείτε πέντε αρχεία από τα απόρρητα έγγραφα που νομίζουμε ότι ο πράκτορας Fox Mulder της τηλεοπτικής σειράς X-Files θα ήθελε να χρησιμοποιήσει, ώστε να πείσει τους άλλους για την ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας.
Εμείς επιλέξαμε άλλα πέντε αρχεία που θεωρούμε πως η αμφισβητίας σύντροφος του Μόλντερ, η μυστική πράκτορας Dana Scully θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για να αποδείξει πως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τις εμφανίσεις UFO.
Η αλήθεια είναι εκεί έξω», σημειώνει στην ιστοσελίδα της η Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών.
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις