Ομολογία Πίστεως: Διάσημος ηθοποιός του Hollywood τραγουδά για τον Χριστό και την Βασιλεία των Ουρανών

F2jonathan


Ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, Τζόναθαν Τζάκσον, που είχε ομολογήσει δημόσια τον Τριαδικό Θεό κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Βασιλεία των Ουρανών», προκαλώντας αίσθηση στις ΗΠΑ και όχι μόνο, δίνοντας απάντηση σε αυτούς που ντρέπονται να μιλούν για Χριστό, μήπως και χαρακτηρισθούν από τους
ξερόλες της εποχής μας...
Το διαδικτυακό ραδιόφωνο
Pemptousia FM της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Ορους είναι παραγωγός του νέου μουσικού άλμπουμ.
Προσπαθούμε να είμαστε στον σωστό δρόμο και να προσελκύουμε τον κόσμο σ' αυτόν, χωρίς όμως να κάνουμε κήρυγμα, δηλώνει ο διάσημος καλλιτέχνης! Προσπαθούμε να τον εμπνέουμε και να τον οδηγούμε στον χώρο της καλοσύνης, της ευσπλαχνίας και της αγάπης», δήλωσε για τα 16 τραγούδια του άλμπουμ ο Τζάκσον, σημειώνοντας με νόημα πως θεωρεί το έργο του ένα είδος προσευχής: «Η προσευχή για μένα είναι στους στίχους για τους χριστιανούς. Απευθύνονται όμως σε όλους, θέλω η μουσική και οι στίχοι μου να μιλούν σε όλους ανεξάρτητα με το πού βρίσκονται», είπε.
5jonathan

Η οικογένεια Τζάκσον ασπάστηκε την Ορθοδοξία το 2012. Σύμφωνα με τη δήλωση του δημοφιλούς καλλιτέχνη: «Ηταν μια συνειδητή απόφαση».
Η δημόσια ομολογία του 30χρονου ηθοποιού σχολιάστηκε ποικιλότροπα στα social media, αφού για τους αμερικανικό κοινό -στην πλειονότητά τους καθολικοί και προτεστάντες- ήταν πρωτόγνωρο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ να μιλάει δημόσια για την ορθόδοξη πίστη αλλά και για τον λόγο που τον οδήγησε να βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος.
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του:



 







ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις