Αγνοείται από τα Δελτία Ειδήσεων η Φερόμενη Υπόθεση Παιδεραστίας N.Γεωργιάδη!

Screenshot_5-30-770x470



Ξέσπασε Εμφυλιο-Δημοσιογραφικός Πόλεμος Αναμεταξύ Φιλο Δεξιών και Αριστερών ΜΜΕ!
Η Πρωτη φραση στο Αρθρο μου θα ειναι: Ο Κομματισμος των ΜΜΕ εχει καταντησει Αηδια!
Οταν γινεται μια Καταγγελια, η υπάρχει ενα Δημοσιευμα που υποδεικνύει το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη, να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας, εχει σημασια τελος παντον,απο ποιο κομμα προερχεται, και αν
ειναι Δεξιος-Αριστερος! Η Δικαστικες Αρχες οφειλουν Αυτεπαγγελτα να παρέμβουν,και να αποδωσουν δικαιοσυνη,αν ειναι Αθώος ο Ν.Γεωργιάδης, η Ενοχος!
Τα ΜΜΕ της Ελλαδας!
Οπως ηταν αναμενομενο, τα υποτιθεμενα Μεγαλα ΜΜΕ, δεν εδωσαν απολυτως καμια σημασια στο Δημοσιευμα αυτο, υποβαθμιζοντας οτι η Πηγη ειναι μιας Εφημεριδας, Μη Σοβαρης!
Και ερχομαστε στις 21 Ιανουαριου, με νεο Δημοσιευμα του Κωστα Βαξεβανη στο Κουτι Πανδωρας, επανερχεται στο θεμα Γεωργιαδη, και να ξεσπα Πολεμος αναμεταξυ τον ΜΜΕ, οτι ο Βαξεβανης εξυπηρετει σκοπους του Συριζα, και αρχίσανε της αλληλοκατηγοριες,εσεις τα Δεξια,τα Αριστερα ΜΜΕ, χανοντας την ουσια!
Σε δήλωσή του το στέλεχος της ΝΔ κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης και τονίζει: «Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία».
Η Μουγκα των Πανελλαδικων Τηλεοπτικων ΜΜΕ,αλλα και των Τοπικών ΜΜΕ της Κερκυρας!
Στο Δημοσιευμα που φερνει εμπλεκομενο για παιδεραστια τον Ν.Γεωργιάδη,δεν αναφερθηκε με ρεπορταζ κανενα Κεντρικο Τηλεοπτικο Δελτιο Ειδησεων μεχρι στιγμης!
Την ιδια Μουγκα,κρατησαν και τα τοπικα ΜΜΕ της Κερκυρας, «Ο Ν.Γεωργιάδης Μεταξύ 2004-2007 διετέλεσε βουλευτής Κέρκυρας με τη ΝΔ» Με τους Κερκυραίους Σοκαρισμένους να διαβαζουν αυτο το Νεο,απο διαφορα ηλεκτρονικα σαιτ!
Το Ρουμανικο Δημοσιευμα, και οχι Μολδαβικο,που καιει τον Γεωργιαδη!
Ο Νίκος Γεωργιάδης, εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας, όταν η Μολδαβικές αρχές τον εντόπισαν και τον ταυτοποίησαν σε ένα τέτοιο κύκλωμα το 2011. Ο Γεωργιάδης ο οποίος ήταν απεσταλμένος Διεθνών Οργανισμών στη Μολδαβία, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία επικαλέστηκε την διπλωματική του ασυλία και έφυγε από τη χώρα. Όταν στη συνέχεια τα θύματά του κατέφυγαν εναντίον του, ο Γεωργιάδης έστειλε έναν από τους πιο ισχυρούς δικηγόρους της Μολδαβίας στο δικαστήριο να υποστηρίξει όχι πως είναι αθώος, αλλά πως η υπόθεση δεν μπορεί να φτάσει στο δικαστήριο γιατί νομικά είχε κλείσει.
Η Μη Κυβερνητικη Οργάνωση La Strada, αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη Τύπου για να γνωστοποιήσει όσα είχαν γίνει με τον Γεωργιάδη. Ο Μολδαβικός και Ρουμανικος Τύπος γέμισε με τη φωτογραφία του και διηγήσεις μικρών αγοριών. Ούτε τότε ο Γεωργιάδης θέλησε να αποδείξει την αθωότητά του ή να μηνύσει αυτούς που τον κατηγορούσαν δημόσια.
spyros1 spyros2
Μετα το Δημοσιευμα του Hot Doc-Κουτι Πανδωρας. Ξυπνησαν και οι Δικαστικες αρχες, και θα προχωρήσουν άμεσα στην αξιολόγηση των στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι βάσιμες οι καταγγελίες και αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του πρώην βουλευτή, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για τα αδικήματα που τελούνται «από ημεδαπό στην αλλοδαπή». Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποσταλεί δικαστική συνδρομή προς τη Μολδαβία.
Ο πάτος της δημοσιογραφίας απο την Εφημεριδα των Σηντακτων,και το Αρθρο της Άντα Ψαρρας!
Σε μια εμφυλιο-δημοσιογραφικη αντιπαραθεση, η κατα αλλα φιλο Αριστερη Εφημεριδα των Συντακτων, σε αρθρο της Άντα Ψαρρας επιτεθηκε στον Βαξεβανη, κατα ποσο καλος δημοσιογραφος ειναι γραφοντας τα εξεις: Με ένα χυδαίο εξώφυλλο και με πολυσέλιδη «παρουσίαση» της υπόθεσης του συγκεκριμένου προσώπου το σημερινό HOT DOC εμπίπτει απολύτως στην κατηγορία της δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας.
Στον δρόμο που χάραξαν οι Αναστασιάδης -Τριανταφυλλόπουλος κλπ. με τις κρυφές κάμερες, τη λάσπη, τα εκβιαστικά υπονοούμενα και τις χυδαίες αναφορές ήρθε να προστεθεί σήμερα και ο Κ. Βαξεβάνης
Ξεπερνώντας απολύτως τα όρια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ταυτιζόμενος με την απόλυτη δημοσιογραφία της αθλιότητας ίσως να θεωρεί ότι προσφέρει με τον τρόπο αυτό τις χείριστες «υπηρεσίες» του στην βαλλόμενη από παντού κυβερνητική πλειοψηφία. Κάνει ένα τρομερό λάθος αν νομίζει ότι οποιοσδήποτε έχει σχέση με την αριστερά θα ενδιαφερθεί να διαβάσει τον διασυρμό ενός ανθρώπου στις σελίδες του περιοδικού του.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις