Νεφελίμ σε επεισόδιο των Simpsons - ΒΙΝΤΕΟ

OHXYENu


Στις μέρες μας όλοι οι άνθρωποι, λίγο πολύ έχουν ακούσει για την θεωρία της κοίλης Γης. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, έγινε πασίγνωστη από τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου, μέσα στα οποία δίνει πολλά στοιχεία από αρχαία κείμενα, και όχι μόνο, για την ύπαρξή της. Όπως είναι επίσης γνωστό, στο εσωτερικό της Γης ζουν οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ. Οι Νεφελίμ λοιπόν, έχοντας τσιράκια πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, ελέγχουν τα πάντα και το
μόνο τους μέλημα είναι το πως να κάνουν τους ανθρώπους όλο και πιο μίζερους και δυστυχισμένους, ώστε μια μέρα να επανέλθουν στην επιφάνεια και εμείς να γίνουμε ξανά δούλοι τους ή ακόμα χειρότερα τροφή για αυτούς και τα βιο-ρομπότ τους, όπως ακριβώς πριν 40.000 χρόνια.
Στην εποχή μας, ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, τις κυβερνήσεις των κρατών, τις πολυεθνικές εταιρείες, την μουσική βιομηχανία αλλά και το Hollywood, και τίποτα δεν συμβαίνει αν δεν εγκριθεί πρώτα από αυτούς. Όλα αυτά, βέβαια, τα κάνουν από το παρασκήνιο και όπως πάντα, ο κόσμος συνεχίζει να ζει σαν να μην τρέχει τίποτα.
Πριν 20 χρόνια, η πασίγνωστη Αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων "The Simpsons", έδειξε ακριβώς αυτό. Στο επεισόδιο "Bart vs Australia" του έκτου κύκλου, θα δείτε έναν Νεφελίμ του γένους Ζασχραντέχ (γνωστοί και σαν
Εκατόγχειρες της ελληνικής μυθολογίας) να βρίσκεται στο εσωτερικό της Γης και να ελέγχει την λειτουργία του πλανήτη πατώντας κουμπάκια και τραβώντας μοχλούς. Για τους ανυποψίαστους ανθρώπους αυτό είναι κάτι αστείο και χαριτωμένο. Για αυτούς που γνωρίζουν όμως, δεν είναι καθόλου, αφού καταλαβαίνουν πολύ καλά πως αυτός που έβαλε αυτήν την σκηνή μέσα στο επεισόδιο για να την δούνε μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλοι, ήξερε πολύ καλά τι έκανε.
Δείτε το βίντεο:









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις