Ιρανός μουσουλμάνος, σκότωσε χωρίς λόγο 20χρονη Γερμανίδα. Την έσπρωξε στις ράγες την ώρα που ερχόταν το τραίνο... (Βίντεο)





 ΦΡΙΚΗ στο Βερολίνο - Η Γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας Ιρανός έσπρωξε χωρίς λόγο και αιτία μια 20χρονη Γερμανίδα στις ράγες σταθμού του μετρό στο Βερολίνο, την ώρα που ερχόταν το τραίνο...
Η άτυχη κοπέλα βρήκε φριχτό θάνατο..από τα
πολλαπλά τραύματα.

Ο 28χρονος Ιρανός συνελήφθη,από τους επιβάτες που αντέδρασαν αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την φρικτή και αποτρόπαια πράξη του...

Το περιστατικό συνέβη 11:40 αργά το βράδυ της Τρίτης 19/01/16 στον σταθμό Ernst-Reuter-Platz στα δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Heidi Vogt, δήλωσε την Τετάρτη ότι θύμα και ύποπτος δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον και δεν υπήρξε καμία ένδειξη ή μαρτυρία να είχαν οι δυο τους κάποια διαμάχη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε επίσης ότι ο Ιρανός δράστης γεννήθηκε στη Γερμανία και είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές για άλλα ελαφρύτερα αδικήματα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι «ψυχικά άρρωστος» και γι αυτό τον λόγο δεν μπορεί να φυλακιστεί..

Δείτε το βίντεο...



Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μουσουλμάνος σπρώχνει Γερμανίδα στις ράγες του τραίνου...

Δείτε το παρακάτω βίντεο...



Και εδώ άλλη μια φρικτή περίπτωση.

Ανατολικοευρωπαίος είχε την κακή έμπνευση να τραβήξει φωτογραφίες σε σταθμό του Βελγίου.

Για κακή του τύχη σε μια απ αυτές «έπιασε» την «δράση» από τρία «κλεφτρόνια» των συρμών...

Όταν τον αντιλήφθηκαν,τον έδειραν,του πήραν την κάμερα και τον πέταξαν από τον πρώτο όροφο στις ράγες του τραίνου...

Δείτε το βίντεο









ΠΗΓΗ







































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις