Ο Τράγκας Ξεφτιλίζει με το Γάντι την Τατιάνα Στεφανίδου!

175 



Οι Αλληλοκατηγοριες μεσα απο Ειρωνικα Γελια, και φιλια Μαχαιριες! Τραγκας: Εισαι μια με τον Μητσοτακη,και την αλλη με τον Τσιπρα! Στεφανιδου: υπερασπίζεσαι το λομπι της Δραχμης!
Συνεχιζεται απροκαλυπτα μεσα απο την Εκπομπη της Τατιανας Στεφανιδου, Τατιανα Live, στο Καναλι Εψιλον, η Υπερασπιση Υπερ
των Μνημονιων!
Ομως αυτη τη Φορα, την Ξεφτιλισε με το Γαντι, ο Καλεσμενος στην Εκπομπη , Γνωστος Δημοσιογραφος  Γιωργος Τραγκας!
Ο Τραγκας απευθυνθηκε στην Στεφανιδου λεγοντας μες τα μουτρα της, οτι τη μια εισαι με τον Μητσοτακη, και την αλλη με τον Τσιπρα, για να εξασφαλισει την πολυποθητη αδεια το Καναλι που Εργαζεται!
Σε αναλυση της οικονομικης κρισης, ο Γιωργος Τραγκας υποστηριξε οτι η μονη βιωσιμη λυση για εξοδο της χωρας απο τα Μνημονια, ηταν η επιστροφη της Ελλαδας στην Δραχμη, με την Τατιανα Στεφανιδου να κατηγορει τον Τραγκα, οτι υπερασπίζεται το λομπι της Δραχμης,και θελει την Ελλαδα Τριτοκοσμικη Χωρα!
Η εκπροσωπος των Θεσμών, Τατιανα Στεφανιδου, δεν εμεινε μονο εκει, κατηγορησε τον Τραγκα ως εκπροσωπο του Κομματος Βαρουφακη! Τελικα δεν πρεπει να κλεισουν καποια Καναλια, αλλα να Τελειωσουν καποιες Προπαγανδιστικες εκπομπες,οπως ειναι αυτη, της Τατιανας Στεφανιδου!
Δειτε εδω το Βιντεο διαρκειας 3 λεπτων, με της Αποκαλυψης Τραγκα,για πως η Γερμανια θελει μια υποδουλωμενη Ελλαδα, και την Στεφανίδου να υπερασπίζεται  τους Γερμανους, με παθος!







Αρθρο Σπυρος Πριφτης
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις