"Καταρρέει η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ για την Κω – Ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες – ΔΕΝ εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή στις κινητοποιήσεις"

 
 
Πριν από λίγο έλαβε τέλος η ταλαιπωρία των 5 νεαρών από την Κω, πάνω στο κατηγορητήριο των οποίων στηρίχθηκε ΟΛΗ η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά των τοπικών βουλευτών και τελευταίων εναπομεινάντων συριζαίων.
Το δικαστήριο στο οποίο είχαν προσαχθεί σήμερα τους άφησε ελεύθερους και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ περιοριστικό όρο, για να δικαστούν σε 3-4-5 χρόνια (ζήσε Μάη να φας τριφύλλι) απορρίπτοντας τις κατηγορίες ότι από πίσω κρύβονται ακροδεξιές ομάδες (οι  σφυριζαίοι έλεγαν ευθέως για χρυσή αυγή).
Η κατάρρευση του κατηγορητηρίου όμως δημιουργεί και σαφή  ερωτηματικά για το ρόλο της αστυνομίας ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τόσο από την τοπική κοινωνία (οι αστυνομικοί δέχονται καθημερινές λεκτικές επιθέσεις, ενώ πολλοί εκφράζουν φόβους για τους ίδιους και τα παιδιά τους).

Οι κάτοικοι πάντως δεν αφήνουν ρούπι την αστυνομία χωρίς να την κράξουν, όλο το 24ώρο, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τους αστυνομικούς της Αθήνας σε ξενοδοχείο πιο απομονωμένο 4 αστέρων με όλα τα κομφόρ…
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις