Υβριστική επίθεση "Εφημερίδας Συντακτών" στους αγανακτισμένους Έλληνες του Πειραιά που δεν θέλουν άλλους λαθρομετανάστες...





Θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή του Σχιστού.
Δημοτική Αρχή, κάτοικοι και φορείς εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απειλώντας ότι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι επίκειται δημιουργία κέντρου – στρατοπέδου κράτησης προσφύγων στο
Σχιστό. Πώς είναι δυνατόν να ληφθεί μια τέτοια απόφαση χωρίς καμία απολύτως διαβούλευση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;» διερωτάται ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, διαμηνύοντας πως το Σχιστό «δεν θα γίνει νέα Αμυγδαλέζα».

Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ανήκει στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο. Αφουγκραζόμενος, όμως, τις πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής λέει το αυτονόητο.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Άντα Ψαρρά στην «Εφημερίδα των Συντακτών», με την γνωστή φαιδρή επιχειρηματολογία της. Συγκεκριμένα έγραψε: "...εξαγγέλθηκαν από τις ναζιστικές και φασιστικές ιστοσελίδες συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών στην περιοχή".Βεβαίως, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια συνεπή εθνομηδενίστρια, υπερασπίστρια τρομοκρατών και κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου. Όσο δεν καταλαβαίνει ότι όσο γράφει θα εκτίθεται ολοένα και περισσότερο, τόσο το χειρότερο γι αυτήν και την φυλλάδα που φιλοξενεί τα «αριστουργήματά» της. Προφανώς για την κα Ψαρρά οι καθεστωτικές ιστοσελίδες protothema, thetoc, iefimerida και tovima.gr που αναπαρήγαγαν την ανακοίνωση των Επιτροπών Κατοίκων Πειραιώς είναι "ναζιστικές και φασιστικές ιστοσελίδες".

Φαίνεται, όμως, ότι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης να μετατρέψει τον τόπο τους σε αποθήκη χιλιάδων ψυχών, οδήγησαν στην λειτουργία των αντανακλαστικών των γνωστών γελοίων και γραφικών αντιρατσιστών, οι οποίοι καλυπτόμενοι από την έμμεση αβάντα της κυβέρνησης διοργανώνουν αντισυγκέντρωση, στην οποία προφανώς θα ακουστούν όλα τα εκτός τόπου και χρόνου συνθήματα τους.

Επειδή αν βασιστούν στους ελληνικής καταγωγής «αλληλέγγυους»  θα είναι τρεις και ο κούκος, ας κάνουν μια γερή κινητοποίηση στους πακιστανούς, τους αφγανούς και τους λοιπούς αλλοδαπούς, μπας και πιάσουν διψήφιο αριθμό συμμετεχόντων. Είναι τόσο απομονωμένοι και λαομίσητοι που φροντίζουν με τις κινήσεις τους να οξύνουν ακόμη πιο πολύ αυτά τα αισθήματα.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις