Ραγδαία αύξηση των σεξουαλικών κακοποιήσεων από παράνομους μετανάστες σε όλη την Ευρώπη!!!



ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ένα στα τέσσερα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης το περασμένο έτος, κακοποιήθηκε από παράνομους μετανάστες. Από τα 399 άτομα που έχουν ήδη καταδικασθεί στην Νορβηγική επικράτεια τα 90 ήταν μετανάστες.
Οι Νορβηγικές αρχές έχουν ξεκινήσει ειδικά προγράμματα που αφορούν τους μετανάστες και βάσει των οποίων επιχειρείται  ο έλεγχος της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Το πρόβλημα της επιδείνωσης των αριθμών της σεξουαλικής κακοποίησης στην Ευρώπη είναι έντονο αφού ο αριθμός μεταναστών μέσα σε έναν χρόνο έχει αυξηθεί ραγδαία με την μεταναστευτική εισροή να ξεπερνάει τους 1.000.000 μετανάστες εντός της Ευρωπαϊκής Ζώνης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας 16 χρόνος ο οποίος πρόσφατα είχε περάσει ειδικό σεμινάριο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στις γυναίκες, αυτός εντός του προσφυγικού καταφυγίου στο Βέλγιο, βίασε μία εργαζόμενη.

Λίγες ημέρες αργότερα τέσσερις μετανάστες βίασαν μία 19 χρόνη παλαιότερη φίλη τους. Μάλιστα γύρισαν σε βίντεο την αποτρόπαια αυτή πράξη τους.

Νωρίτερα τον Φεβρουάριο στην Αυστρία συγκλονίστηκε ολόκληρη η κοινωνία από την είδηση πως μετανάστες ιρακινής καταγωγής βίασαν ένα αγόρι 10 ετών σε μία πισίνα.
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις