Πρώτη φορά Αριστερά - σε σωματικό έλεγχο θα υπόκεινται στο εξής οι διαβάτες της Ηρώδου του Αττικού!

elas-lyste.blogspot



Πανελλήνια πρώτη με αριστερή διακυβέρνηση: Όποιος θέλει να περάσει πεζός την Ηρώδου Αττικού θα υπόκειται σε σωματικό έλεγχο από τους αστυνομικούς
Κατόπιν “ωρίμου” σκέψης κι ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να μην περνάει κανείς πεζός από την Ηρώδου του Αττικού, τελικά κατέληξαν στον σωματικό έλεγχο για… να μην
δημιουργηθούν κακές εντυπώσεις!
Τι “πυροδότησε” την απόφαση
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, “κάποιοι” αστυνομικοί, περίπου δέκα τον αριθμό συγκεντρώθηκαν, “αιφνιδιαστικά”, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κρατώντας πανό με διάφορα μηνύματα που είχαν για αποδέκτη τον πρωθυπουργό.

Ένα από αυτά έγραφε «Αλέξη, μην σκοτώνεις το λαό σου», ενώ ένα άλλο: «Πενταμελής οικογένεια, όλοι άνεργοι».  «Χήρες και ορφανά των πεσόντων άνευ σύνταξης. Γιατί;;», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια» (?), «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός» (?), «Ο πατέρας μου είναι αγρότης» (!). Αφού δεν είδαμε και το παλιό “Τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο”, πάλι καλά…

Παρότισήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών και πυροσβεστών για το Ασφαλιστικό, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, η δέκα αστυνομική πήραν αυτή την πρωτοβουλία:

«Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega.

Οι αστυνομικοί που φρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου τους είπαν να φύγουν κι εκείνοι υπάκουσαν. Δείτε το βίντεο με τα αρίστης ποιότητας και τελείως στυλιζαρισμένα πανό:



Δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12.30, όταν τρείς γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ έξω από την Βουλή κατευθύνθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους. Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε τις απομάκρυναν και δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό. Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από την Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.

images.watchit.gr





ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις