Λίγο πριν την παγκόσμια σύρραξη - Ανοιχτά πλέον το ΝΑΤΟ μιλά για πολεμικές ετοιμασίες κατά της Ρωσίας που δεν φοβάται τον εχθρό

pngbase64effcc88fa7b792ce prisonplanetgr



Η Βρετανία θα στείλει 5 πολεμικά πλοία με 530 άτομα προσωπικό, προκειμένου να ενταχθούν στον στόλο του ΝΑΤΟ, ενδυναμώνοντάς τον κατά της «ρωσικής απειλής», μεταδίδουν βρετανικές εφημερίδες.
«Αυξάνοντας την παράταξη του ΝΑΤΟ στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους
εχθρούς μας ότι είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε απειλή και να προστατεύσουμε τους συμμάχους μας. Το 2016 θα επικεντρωθούμε στην περιοχή της Βαλτικής, στέλνοντας εκεί τα πλοία μας ως μέρος των ασκήσεων Baltop, Mine Counter Measure και Maritime Group», αναφέρει ο Independent, επικαλούμενος τον υφυπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Michael Fallon.
Νωρίς την Παρασκευή, η εφημερίδα «The Telegraph», μετέδωσε ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να παρατάξει χιλιάδες στρατιώτες κατά μήκος των ρωσικών συνόρων με την Ρωσία.
Μυρίζει μπαρούτι πιο έντονα από κάθε άλλη φορά!
Στην Ρωσία, όπου παρακολουθούν άγρυπνα τις κινήσεις του ΝΑΤΟ, επικρατεί κλίμα πολέμου και απ' ό,τι φαίνεται η περιοχή από την Βαλτική μέχρι και την Μέση Ανατολή θα αποτελέσει δυστυχώς πολύ σύντομα το πρώτο ημίχρονο μια παγκόσμιας σύρραξης που θα γονατίσει τον πλανήτη, αλλά θα πυροδοτήσει την απαρχή άλλων γεγονότων που πολλοί περιμένουμε με ανυπομονησία.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις