Έρχονται οι οθωμανοί..παραδόθηκε το αιγαίο στους Τούρκους,απο τον Καμένο,με εντολή των ΗΠΑ..ούτε ο Σημίτης δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο!!!



Απλά ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα,που έκανε το βιντεάκι με το ευχαριστώ του Σημίτη προς τους Αμερικανούς,να φαντάζει ''παιδική''χαρά,μπροστά στην μεγάλη ανατροπή που ο ίδιος με την υπογραφή του δρομολόγησε!!! 
Αυτή την ώρα που μιλάμε τουρκονατοικά πλοία αναλαμβάνουν ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου,σε στιγμές κρίσιμες για την επιβίωση του Ελληνισμού στο σύνολο του.Δεν υπάρχει προηγούμενο,η Ελλάδα με τα 50 σχεδόν πολεμικά πλοία πρώτης γραμμής να μην μπορεί να προασπίσει τα θαλάσσια σύνορα της!!!
Καλά σε βλάκες απευθύνονται;Η φεντεραλιστική Ελληνόφωνη νομεκλατούρα,με τους κρυφούς της άσσους(ένας εκ  των οποίων δικαιωματικά ο Καμμένος),κάνοντας πλήρη υπακοή στους ατλαντιστές,δρομολόγησε ντε φάκτο [de facto] την αλλαγή του καθεστώτος του Αιγαίου.Φτάνει να δεί κάποιος την μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ,και ποια πλοία την απαρτίζουν για να καταλάβει.

Μόνιμη Ναυτική δύναμη  του ΝΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG-2), αποτελείται απο το πλοίο του γερμανικού ναυτικού FGS BONN (a-1413), το πλοίο διοίκησης και ελέγχου, HMCS Fredericton ,του Καναδικό Πολεμικό Ναυτικού με το  (FFH-337) και της  Τουρκίας  με την φρεγάτα με την TCG Barbaros (F -244) !!!

Έτσι λοιπόν εκεί αφήσαμε την φύλαξη των συνόρων μας,σε Τούρκους και Γερμανούς!!!

Δεύτερη αποστολή των Νατοικών,η περιπολία και ο εντοπισμός ρωσικών υποβρυχίων στο Αιγαίο που κατευθύνονται στην Συρία.Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια για τους ατλαντιστές του υπουργείου εθνικής αφασίας.Το όνομα σας το έχει γράψει ήδη η ιστορία δίπλα σε αυτά του Κωλέττη και του Μαυροκορδάτου..
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις