Παθητική Παγκόσμια Αποδοχή της Ισλαμοποίησης των λαών

foto4-2



Στο Μέρυλαντ των ΗΠΑ, πρόσφατα σχολείο τιμώρησε μια μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να... ομολογήσει πίστη στο Ισλάμ!
Αρνήθηκε μια σειρά από πράξεις, οι οποίες ήταν ενάντια στις χριστιανικές της πεποιθήσεις οπότε πήρε χαμηλή βαθμολογία, ενώ απείλησαν τον πατέρα της με σύλληψη αν δεν
σταματήσει να παραπονείται δημόσια.
Οι γονείς είναι ο βετερανός πολεμιστής στον πόλεμο του Ιράκ, John Kevin Wood και η γυναίκα του Melissa, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην κόρη τους να υποβάλλεται σε ισλαμική κατήχηση και προπαγάνδα μέσα από το μάθημα Παγκόσμιας Ιστορίας της τάξης της στο γυμνάσιο.
foto1-4
Στο Tennessee της Αμερικής σε όλες τις τάξεις των δημόσιων σχολείων υποχρεούνται οι μαθητές να συμμετάσχουν σε μαθήματα κατήχησης του Ισλάμ. Αυτά τα προγράμματα λέγονται «Κοινού Κορμού», «Common Core' programs»
foto core2-4
Τα προγράμματα αυτά τα χρηματοδοτεί το αραβικό κράτος του Κατάρ και δίνουν μεγάλη έμφαση στη διδασκαλία του Ισλάμ, προβλέποντας σταδιακά να θέσουν εκτός νόμου τις διδασκαλίες άλλων θρησκειών.
Στο λεγόμενο Παγκόσμιο Σχολείο διάφορες πρακτικές έχουν ως στόχο να διδάξουν όλα τα παιδιά, να ασκούν τη μουσουλμανική λατρεία. Τα παιδιά αναγκάζονται να απαγγέλνουν τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Τα αναγκάζουν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ρόλων που συμπεριλαμβάνουν κορίτσια με burkas, (ενδυμασίες που πρέπει οι μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν αλλιώς θα αντιμετωπίσει ποινή θανάτου ή λιθοβολισμού). Έτσι μυούνται στις μουσουλμανικές προσευχές. Τα παιδιά μαθαίνουν ότι πρέπει να σέβονται την σημασία το ισλαμικό κράτος.
foto4-2
Στην Αμερική έχει αρχίσει μια δυναμική ισλαμική κατήχηση. Με τη χρήση ειδικών βιβλίων στις σχολικές τάξεις, τα οποία επίτηδες οι μαθητές δεν επιτρέπεται να φέρουν στο σπίτι, ή με τη χρήση προγραμμάτων στο διαδίκτυο σε απευθείας σύνδεση.
foto8
Η ισλαμική παιδεία και κατήχηση αμείβεται πλουσιοπάροχα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Είναι λυπηρό για το χρήμα και για την προώθηση του μισάνθρωπου ισλαμισμού, να μένουν απαθείς στην εξαφάνιση των Χριστιανών, εκεί στην Αμερική. Αλλά ακόμα χειρότερο που κι εμείς εδώ στην Ελλάδα ενώ τα βλέπουμε δεν κάνουμε τίποτε για την επικείμενη γενοκτονία.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις