Τι πραγματικά σημαίνει ο σταυρός των Motorhead -Τι σχέση έχει με τους Ναζί;





Ο φίλος «ανΩνυμος» έγραψε ένα άρθρο τις προάλλες με θέμα τον Σατανισμό στην Rock Μουσική.Εκεί υπήρξαν αντιδράσεις από fans αυτής της μουσικής που κατηγορούσαν τον αρθρογράφο για μεροληψία υπέρ της μιας μεριάς, και ψευδείς ή χαβαλετζίδικες προσεγγίσεις.
Πολλοί από τους σχολιαστές αναφέρονταν στο «πόσο αστείο» τους φαινόταν όλο αυτό που δημιουργείται κατά καιρούς από τα
μέσα, και πως όλα αυτά τα σύμβολα ήταν τυχαία. Συγκεκριμένα ο φίλος Johnnie έγραψε:
Σας πληροφορώ φίλοι μου, πως καθόλου τυχαία δεν είναι τα σύμβολα αυτά. Αυτό που με θλίβει είναι πως είναι δυνατόν να εθελοτυφλείτε. Τα σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ξεκάθαρο πως έχουν χρησιμοποιηθεί για να δηλώσουν την επανάσταση των νέων (διαχρονικό φαινόμενο), ενάντια στα standard της κοινωνίας. Να δηλώσουν πως είναι κι αυτοί εδώ, και αγνοούν τα κλισέ του παρελθόντος.
Ωραία μέχρι εδώ. Και που είναι το περίεργο; Χρησιμοποιούν την δική σου άγνοια για να περάσουν άλλα μηνύματα, τα οποία εσύ προφανώς χλευάζεις. Και θα σου εξηγήσω ακριβώς πως. Αλλά για αρχή θα σου δείξω 3 από τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται από αστέρες της Rock Μουσικής αλλά και των εξελίξεών της.
1. Λογότυπο των Motörhead
motorhead tank pad
To σύμβολο αυτό δείχνει έναν σταυρό ισόπλευρο. Τι το περίεργο ε; Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον από metal συγκροτήματα. Χρησιμοποιήθηκε και από τους Nazi. Αυτό το σύμβολο όμως, χρησιμοποιείται από τον κλασικό Σατανισμό. Ο κλασικός Σατανισμός ή απλά Σατανισμός είναι θρησκεία και όχι αίρεση όπως πολλοί νομίζουν. Δεν μιλάω για το δημιούργημα του Anton LaVey και την θεωρία του αντί που δημιούργησε.
Εξάλλου ο ίδιος και η οργάνωσή του Church of Satan, έχουν ως βασική αρχή της απάρνηση οποιαδήποτε θρησκείας. Η βασική τους φιλοσοφία είναι η αθεΐα και ο Σατανάς όπως τον αποκαλούν είναι απλά ένα σύμβολο της θεωρίας τους για τον υλισμό.
Ο παραδοσιακός Σατανισμός όμως είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι βασισμένος στην αντίθετη φιλοσοφία από τον Χριστιανισμό. Πρόκειται περί θρησκείας, η οποία έχει ως βάση της την μαγεία και τον αποκρυφισμό. Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται πριν από την γέννηση του Χριστού. Πριν καν δηλαδή ο σταυρός αποκτήσει νόημα για τον Χριστιανισμό.
Το σύμβολο αυτό στον παραδοσιακό Σατανισμό απεικονίζει τους τέσσερις πρίγκιπες της κολάσεως. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την έκδοση Satan Ministries με αριθμοδότηση από το Κογκρέσο 12-16457.
Ο Ισόπλευρος Σταυρός βρίσκεται στις περισσότερες σφραγίδες Δαιμόνων σφραγίδες Δαιμόνων και συμβολίζει την σωστή τοποθέτηση και φορά των Τσάκρα , αλλά και το σχήμα της ανθρώπινης ψυχής.
Για τους πρίγκιπες της κόλασης θα υπάρξει άλλο άρθρο στο agnosto.gr όπου και θα εξηγούμε την σχέση τους με σύμβολα των illuminati που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας.
2. Λογότυπο του KingDiamong
king-diamond
Λογότυπο του King Diamond
Το σύμβολο αυτό περιέχει 2 σταυρούς και ένα γυρισμένο 8.
Το γυρισμένο 8 είναι το σήμα που υποδηλώνει το άπειρο ενώ οι 2 σταυροί δηλώνουν την καρδιά και το τρίτο μάτι.
Σύμφωνα με τα πιστεύω τους το 8 είναι το σύμβολο της αθανασίας.
Αιγυπτιακός Σταυρός (προσοχή πωλείται και βαπτιστικός)
Ο συγκεκριμένος σταυρός είναι Αιγυπτιακός. Λανθασμένα χρησιμοποιείται ως βαπτιστικός.
Η Αιγυπτιακή ΑΝΚΗ συμβολίζει το κλειδί στην ψυχή και το Τσάκρα της Καρδιάς.Επίσης έχει παρόμοιο σύμβολο με τον πλανήτη Αφροδίτη (Το οποίο σύμβολο αναπτύχθηκε από
Αιγυπτιακός Σταυρός χρησιμοποιείται από πολλά συγκροτήματα.
Αιγυπτιακός Σταυρός χρησιμοποιείται από πολλά συγκροτήματα.
την ΑΝΚΗ. Και Ο Πλανήτης Αφροδίτη και το Τσάκρα της Καρδιάς είναι της Άσταροθ.
Η Ashtaroth ή Ashtoreth είναι δαίμονας που έχει κατά τους Σατανιστές ηγετική θέση δίπλα στους πρίγκιπες της κόλασης ενώ είναι προστάτης της Δύσης.
Επέλεξα μόνο 3 από τα δεκάδες σύμβολα που χρησιμοποιούνται από μπάντες παγκόσμιας εμβέλειας. Όποιος νομίζει ότι γράφουμε αερολογίες μπορεί να τα επιβεβαιώσει με λίγο ψάξιμο. Τα σύμβολα αυτά χρησιμοποιήθηκαν επί σκοπού. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος και ο εξής.
«Πίσω από εταιρείες κολοσσούς κρύβονται illuminati, και μασόνοι. Κακώς αυτές οι 2 ομάδες θεωρούνται ξεχωριστού σκοπού. Και οι 2 ομάδες αυτές ανήκουν στην ίδια συμπαράταξη. Στον Σατανισμό ξεκάθαρα. Η αρχέτυπη μασονία υμνεί τον Σατανά. Σκοπός αυτών των οργανώσεων είναι η προώθηση του Σατανισμού στους νέους.»
Και αναρωτιέσαι αγαπητέ φίλε έφηβε που χασκογελάς, διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Και τι με νοιάζει εμένα αν είναι Χριστιανοί, Σατανιστές, Εβραίοι ή οτιδήποτε άλλο;
Ο Χριστιανισμός, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς όσον αφορά τις θεωρίες του για τον Θεό και την ύπαρξή του, διατελεί ένα σημαντικό έργο για τον κόσμο και τις κοινωνίες. Διδάσκει αρχές και αξίες, τις οποίες ο μέσος άνθρωπος – πιστός ακολουθεί τις τουλάχιστον σε γενικές γραμμές, ή τέλος πάντων προσπαθεί να τις ακολουθεί.
Για παράδειγμα υπάρχουν μεγάλες γιορτές του Χριστιανισμού, οι οποίες εκτελούν ένα βασικό έργο. Ενώνουν τις οικογένειες…. Φέρνουν όλο το σόι να το πω λαϊκά στο ίδιο τραπέζι. Χριστούγεννα πέρα από τις δοξολογίες και τις εορτασμούς οι οικογένειες έρχονται σε επαφή. Δεν χάνονται οι επαφές. Έστω και σαν παράδοση πέρασε στους αιώνες αυτός ο σκοπός.
Τι λέει σε γενικές γραμμές ο Χριστιανισμός (σίγουρα δεν μπορεί να αναλυθεί σε δυο γραμμές αλλά να το εξηγήσω απλά); Να είσαι καλός άνθρωπος. Να είσαι ευγενής. Να είσαι υπομονετικός. Να αγαπάς και να μην πληγώνεις τους γύρω σου. Να βοηθάς όσο μπορείς. Φανταστείτε μια κοινωνία έστω και μικρή χωρίς τα παραπάνω, τα οποία δεν είναι αυτονόητα.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις