To άδοξο τέλος διασήμων που έφυγαν από τροχαίο

pantelidis



Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος που όσο απότομα μπήκε στις ζωές μας με τις επιτυχίας του, τόσο απότομα έφυγε...
Μάλιστα, ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη έχει φτάσει μέχρι και το
εξωτερικο. Δείτε μερικά από τα δημοσιεύμα: 




Με αφορμή τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, κάνει μια θλιβερή αναδρομή στους διασήμους σε Ελλάδα και εξωτερικό που έφυγαν από τροχαίο και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη:


Ήταν πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, όταν ο Τόμας Πρωτόπαπας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του, με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή και ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική Οδό, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΚΑΤ, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, για 66 ημέρες, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή.



Η Άννα Πολλάτου ήταν Ελληνίδα αθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Ήταν αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου.Σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών , κοντά στην κωμόπολη Βάρδα στις 17 Μαΐου του 2014. Κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης, προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλλονιά.Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και "καρφώθηκε" σε ένα αγροτικό φορτηγάκι ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας να σταματήσει το χαλάζι.Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος (δύο άντρες) μεταφέρθηκαν στο Κέντρο υγείας Βάρδας.

To 2008, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έπεσε θύμα τροχαίου που του κόστισε τη ζωή. Ο 31χρονος ηθοποιός επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.Παρά το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και εξέπνευσε λίγο αργότερα, στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε.


Ο Τζέημς Ντιν πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών. Η επιτυχία του δεν κράτησε για πολύ, καθώς βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο Χολάμ της Καλιφόρνια, στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας της Καλιφόρνια που έχουν δημοσιευτεί, ένας φοιτητής πανεπιστημίου ήταν ο υπεύθυνος για το θανατηφόρο τροχαίο καθώς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού.



Η Grace Kelly μαζί την κόρη της Stéphanie επέστρεφαν στο Παλάτι από τις διακοπές τους στο Roc Agel. Ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου 1982 . Ενώ οδηγούσε έπαθε εγκεφαλικό, έχασε τον έλεγχο και το αμάξι έπεσε σε έναν γκρεμό ύψους 120 μέτρων και καρφώθηκε σε δέντρα. Η πριγκίπισσα Grace Kelly κατέληξε την επόμενη μέρα, 14 Σεπτεμβρίου, από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν 52 ετών.

Ντράζεν Πέτροβιτς. Ένας από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές του κόσμου, γεννήθηκε στη Γιουγκοσλαβία (τότε, σήμερα Κροατία) το 1964 και ήταν ο πρώτος αθλητής της χώρας του που έφτασε μέχρι το NBΑ. "Το παιδί του Διαβόλου" ή "Ο Μότσαρτ του Μπάσκετ", όπως τον αποκαλούσαν πέθανε το 1993 ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα στους βρεγμένους δρόμους της Βαυαρίας. Τεσσερισήμισι μήνες πριν από τα 29α γενέθλια του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ορατότητα ήταν πολύ κακή και ο Πέτροβιτς σεν φορούσε ζώνη.


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε την ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα που προκλήθηκε από αχαλίνωτη καταδίωξη δημοσιογράφων και φωτογράφων την 31η Αυγούστου 1997, στους δρόμους του Παρισίου. Τα πορίσματα για την διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, που δημοσιοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2008, επέρριψαν ευθύνες στους οδηγούς που είχαν εξαπολύσει την καταδίωξη αλλά και τον οδηγό του οχήματος της Νταϊάνας.


Ο άτυχος ηθοποιός Paul Walker στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, καταλήγοντας στη συνέχεια σε ένα δέντρο στο οδόστρωμα. Οδηγός της μοιραίας Porsche ήταν ο 38χρονος Roger Rodas, πρώην οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες και οι δύο άνδρες δεν κατόρθωσαν να απεγκλωβιστούν.


Ο Black έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 κυρίως μέσα από τις επιτυχίες του "Wonderful Life" και "Everything is coming up Roses" πέθανε την Τρίτη 26/1/2016 υποκύπτοντας τελικά στα τραύματά του από τροχαίο που είχε μια εβδομάδα νωρίτερα.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις