31 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ Η ΜΠΑΦΟΜΕΤ

baphomet


Η Αθέατη γνώση, με αφορμή την εορτή των τραβεστί η αλλιώς «Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας των Διεμφυλικών ατόμων (τράνς) » σας παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με ετήσια αυτή εορτή την οποία οργάνωσαν
τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας όπως και τόσες άλλες ημέρες του χρόνου τις οποίες οι γκοίμ εορτάζουν.
madonna-bafomet
Ο Μπαφομέτ, ο οποίος, λανθασμένα έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τον Σατανά στη λαϊκή συνείδηση τον περισσοτέρων, δεν είναι άλλος από τον Νεφελίμ Βάαλ ο οποίος απεικονίζεται απο το 1856, με το κεφάλι κατσίκας όπου ενσωματώνει και τα δύο φύλα, δεδομένου ότι έχει το στήθος γυναίκας και απεικονίζεται ότι κατέχει και τα δύο όργανα, αρσενικά και θηλυκά.
Το όνομα Μπαφομέτ έχει συνδεθεί με μια εικόνα η οποία περιέχει δυαδικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το «συνολικό άθροισμα του σύμπαντος» (π.χ. αρσενικό και θηλυκό, το καλό και το κακό, κλπ).
Η εκκλησία του σατανά δέχεται επίσημα πλήρως όλες τις μορφές της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης και είναι πάντα αποδεκτή σε γκέι, λεσβίες και αμφιφυλόφιλους.
Η εκκλησία της νέας εποχής  η οποία θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς, θα έχει το σύνθημα: Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, το οποίο θα αντικαταστήσει το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με».
Ο τραγόμορφος Βάαλ, είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις