Aλλάζουν ονόματα πόλεων επειδή προσβάλλουν μουσουλμάνους!

high easter



Στην Αγγλία τα ονόματα δυο κωμοπόλεων της High Easter και της Good Easter θα αλλάξουν από τον Ιανουάριο του 2017 επειδή θυμίζουν το Πάσχα και η Ευρωπαϊκή Ένωση συνέστησε την αλλαγή μετά από καταγγελίες μουσουλμάνων ότι η ονομασία τους προσβάλλει την πίστη τους!
Επειδή η ονομασία αυτή θα μπορούσε να θίξει τους
κατοίκους και άλλων θρησκειών που θα μπορούσαν να την προσβάλουν νομικά, η τοπική εξουσία αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας για να γλυτώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα.
Ο Δρ Μάλκολμ Touchi ειδικός στο Δίκαιο με Έδρα του Πανεπιστήμιο της Νότιας Thurrock, ανέφερε ότι η κίνηση αυτή είναι «ενοχλητική» αλλά...απαραίτητη.»:
"Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα δύο χωριά, High Easter και Chelmsford, πρόκειται να αναστατωθούν αλλά είναι γεγονός πως η νομοθεσία προβλέπει τέτοιες αλλαγές εάν μια ονομασία προσβάλλει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις."
Κάποιοι κατήγγειλαν το γεγονός της αλλαγής της ονομασίας κάνοντας επερώτηση στην τοπική βουλή, πόσες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη εβραϊκή λέξη «Χανουκά» ή «Ραμαζάνι»; Φυσικά δεν έλαβαν απάντηση.
Τοπικά ΜΜΕ έγραψαν πως σε λίγο καιρό οι μουσουλμάνοι που έχουν πάρει το πάνω χέρι θα απαιτήσουν και η ίδια η Αγγλία να αλλάξει όνομα και να ονομαστεί...Englandistan!
Στην Ελλάδα που τα ονόματα των πόλεων και των χωριών μας είναι τα περισσότερα ονόματα Αγίων και Χριστιανικά τοπωνύμια φανταστείτε τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό, μόλις εγκατασταθούν αυτοί που ήρθαν για να μείνουν και να φύγουν αυτοί που γεννήθηκαν εδώ, επειδή έπεσαν σε αφασία, καθώς η χώρα τους εποικιζόταν!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις