Τουρκία και αραβικά κράτη προκαλούν με στρατό την Ρωσία - Πόλεμο ζητά ο ρωσικός λαός

rosia-simaia-me-putin prisonplanetgr


 Ισλαμικές αραβικές χώρες και Τουρκία ετοιμάζονται όλοι μαζί για την εισβολή στην Συρεία για να ακολουθήσει μετά και το ΝΑΤΟ. 200.000 στρατεύματα ξεκίνησαν στην Σαουδική Αραβία την μεγαλύτερη άσκηση στην ιστορία της περιοχής!
Η ένταξη της Τουρκίας στην στρατιωτική άσκηση με την ονομασία "Κεραυνός του Βορρά" λαμβάνει χώρα λίγες μέρες μετά την στάθμευση τεσσάρων
μαχητικών αεροσκαφών F-15 στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας. Τα αεροσκάφη θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία της Δύσης, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Συρία.
Ο αριθμός των στρατευμάτων αποδεικνύει πως φυσικά στόχος της εισβολής δεν είναι το Ισλαμικό Κράτος αλλά η Ρωσία.
Όπως μεταδίδεται στην άσκηση συμμετέχουν περίπου 150.000 στρατιώτες, 2.540 πολεμικά αεροσκάφη, 20.000 άρματα μάχης, και 460 ελικόπτερα.
Ο χώρος που επιλέχθηκε για την άσκηση, η περιοχή Hafr Al-Batin στα βόρεια της Σαουδικής Αραβίας, δίπλα στο Ιράκ, κοντά στο Ιράν και στη Συρία είναι επίσης μια στρατηγική κίνηση, δήλωσαν οι εμπειρογνώμονες.
Το Κρεμλίνο παρακολουθεί τα πάντα και γνωρίζει τι έρχεται. Ετοιμάζει αιφνιδιαστικές κινήσεις εναντίον της Τουρκίας που ενώνει τις δυνάμεις της με τα αραβό-ισλαμικά κράτη.
Τον Ρώσο ηγέτη στηρίζει ο ρωσικός λαός που, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις, ζητά ρήξη και άρα πόλεμο με την Τουρκία και όποιον άλλον συνεργάζεται μαζί της.
Συγκεκριμένα, σε δύο δημοσκοπήσεις, το 80% και 78% αντίστοιχα τόνισαν πώς δεν θέλουν η Μόσχα να διατηρεί καμία σχέση με την Άγκυρα, ιδίως μετά την κατάρριψη του Su-24.
Ρώσοι αναλυτές ξεκαθαρίζουν ότι αυτά τα ποσοστά ερμηνεύονται ως σαφή εξουσιοδότηση προς τον Πούτιν να κρατήσει σκληρή στάση και να απαντήσει ηχηρά στις προκλήσεις Άγκυρας και συμμάχων.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις