Σκάνδαλο στις Βρυξέλλες - Πετάξτε έξω τους διαφωνούντες «ρατσιστές»

prison303066


Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Traian Ungureanu, μιλάει για το ρήγμα που υπάρχει στη καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις Βρυξέλλες, λόγω των μεταναστών και προσφύγων που κατακλύζουν την γηραιά ήπειρο.
Οι Δυτικοί αξιωματούχοι κατηγορούν τις
χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ως «ρατσιστές» που δεν συμφωνούν με την υποδοχή προσφύγων που επιβάλλονται από την Angela Merkel.
Ο ευρωβουλευτής αναφέρει ότι μετά την άρνηση των χωρών να δεχτούν πρόσφυγες, όπως και την επιβολή ποσόστωσης υποδοχή προσφύγων στις ευρωπαϊκές χώρες, αξιωματούχοι αναφέρουν ότι τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης θα έχουν μόνο πλεονεκτήματα, ως εκ τούτου, η ΕΕ θα κάνει ότι μπορεί για να μειώσει τα κεφάλαια που λαμβάνονται άδικα, με τον ιδρώτα του γερμανικού λαού, στη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι.
Επίσης, παρατηρεί ότι: «Η ενοποίηση της Δυτικής Ευρώπης με τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή συνεχίζεται αμείωτη υπό τη φροντίδα του υπό κατάρρευση γερμανικού ιδεαλισμού», αναφέρει.
«Χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με επικεφαλής τους Ρουμάνους, είναι κλέφτες και έθνη που δεν ανήκουν στην ΕΕ. Εν τω μεταξύ, οι Αφρικανοί και Άραβες μετανάστες περιγράφονται πάντα ως πιο εργατικοί και πιο ειλικρινής» αυτή είναι η γνώμη των Δυτικών, δήλωσε ο Ungureanu.
Μας κατηγορούν για ρατσιστές, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ποιοι είμαστε λέει ο Ungureanu και τονίζει ότι το ιδανικό της ενωμένης Ευρώπης είναι μακριά, οι μετανάστες προτιμώνται





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις