Κωμωδία ή δράμα; - Σύσκεψη κυβερνητικών στο σπίτι του Π.Καμμένου που... "παραιτείται"!





Κωμωδία: Σύσκεψη στο σπίτι του Πάνου Καμμένου που υποτίθεται τελεί υπό παιραίτηση έχουν ο ίδιος και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ,Τέρενς Κουίκ προσπαθώντας να το μεταπείσουν να μην παραιτηθεί και να περιμένει τον ανασχηματισμό που θα γίνει μετά την
Σύνοδο Κορυφής.

Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί ο Πάνος Καμμένος; Οχι!

Eκτός και αν γνωρίζει ότι κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές, όπως "απειλεί", μετά το Πάσχα, οπότε η ηρωική έξοδος κριθεί ότι εξαιρετικά βραχυπρόθεσμα θα τον ευνοήσει πολιτικά, έστω κι αν χάσει για μερικές εβδομάδες ένα υπουργείο-οξυγόνο γι αυτόν.

Αλλά πολιτική "ζωή" για τον Π.Καμμένο δεν υπάρχει εκτός κυβερνητικού σχήματος, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

Αριστερά του κέντρου τον απεχθάνονται, οι δεξιοί αισθάνονται πληγωμένοι από την πολιτική του. Κέντρο, δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ για τον Π.Καμμένο.

Πού να πάει αν φύγει από την κυβέρνηση στην οποία εισήλθε για δεύτερη φορά μετά από μια σειρά απίστευτων συγκυριών;

Αλλωστε οι νυν δημοσκοπήσεις (οι κανονικές, όχι οι στημένες που πάντα τον έδειχναν πολύ χαμηλότερα από το πραγματικό ποσοστό του) φέρουν τους ΑΝΕΛ με αναγωγή επί των αναποφάσιστων μετά βίας να ξεπερνούν το 2% ως απόρροια των "hot spots", των προσφυγουπόλεων και των "ξέντρων φιλοξενίας" που έχει στήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ανά την επικράτεια. Συνεπώς χρειάζεται κάποιες τονωτικές "ενέσεις αντίδρασης".

Ο Γ.Μουζάλας και η σκοπιανή "Μακεδονία" του έδωσε την ευκαιρία που επιθυμούσε για να καθαρίσει το "πατριωτικό" πρόσωπο που έχει λασπωθεί από τα λασπόνερα της Ειδομένης.

Αλλωστε μόλις πρόσφατα είχε πρόταση να ηγηθεί του δεξιού υπό απόσχιση τμήματος της ΝΔ, αλλά, τώρα, πώς; Φωτογραφιζόμενος ως "στρατάρχης-ο;κατασκευαστής" πόλεων για μουσουλμάνους πρόσφυγες και λάθρο;





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις