Ο Ο.Η.Ε. «στριμώχνει» άγρια το Ισραήλ: Σταματήστε την κατοχή εδαφών στην Δυτική Όχθη

jerusalem-israel-united-nations-600x386


Όπως  σας έχαμε ενημερώσει δεν είναι το Ισραήλ αυτό που ρυθμίζει τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αντίθετα η Νέα Τάξη επιθυμεί μέσω ΝΑΤΟ και Ο.Η.Ε. να λυθεί άμεσα το Παλαιστινιακό, ακόμα και εις βάρος των ισραηλινών συμφερόντων, έτσι ώστε από τα Ιεροσόλυμα να κηρυχθεί η
παγκόσμια δικτατορία από τον Αντίχριστο. Σε διαφορετική περίπτωση η «ιερή πόλη», από την οποία δεν παραιτείται καμία από τις δύο πλευρές, θα περάσει, ενδεχόμενα διά της βίας, υπό διεθνή έλεγχο με παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Έτσι, ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε., Μπαν Γκι-μουν, απαίτησε από το Ισραήλ να πάρει πίσω την απόφασή του να κατασχέσει μεγάλες εκτάσεις γης στην κοιλάδα του Ιορδάνη, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Στεφάν Ντουζαρίτς, ο ΓΓ του ΟΗΕ θεωρεί πως η εν λόγω απόφαση συνιστά «εμπόδιο στην λύση των δύο κρατών». «Τέτοιες πρωτοβουλίες μοιάζουν να σηματοδοτούν μια κλιμάκωση του εποικισμού και δείχνουν πως το Ισραήλ συνεχίζει να εδραιώνει τον έλεγχό του στη Δυτική Όχθη. Ο εποικισμός είναι παράνομος βάσει του διεθνούς δικαίου», δήλωσε τονίζοντας ο Μπαν Γκι-μουν «καλεί την ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει τις ενέργειες αυτού του είδους και να αναθεωρήσει αυτή την απόφαση προς όφελος μιας δίκαιης και πλήρους ειρήνης».
Να σημειωθεί πως το Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την κατοχή 2.340 στρεμμάτων στη στρατηγικής σημασίας κοιλάδα του Ιορδάνη στη Δυτική Όχθη, στα παλαιστινιακά εδάφη. Η κατάληψη αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάσχεση γης που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Δυτική Όχθη.
Βλέπουμε ότι ο Ο.Η.Ε. καταφέρεται κατά του Ισραήλ και αυτό δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Πλησιάζει άραγε η διεθνής παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα;






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις