ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ....!!!!!!




Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που αναρωτιουνται ποιοι ψηφιζουν αυτες τις κυβερνησεις που μας εφεραν στο χειλος του γκρεμου.Το παραξενο δεν ειναι οτι τις ψηφισαν μιας και μπορει να παρασυρθηκαν οπως δηλωνουν οι περισσοτεροι αργοτερα.Το παραξενο ειναι
οτι τις ΞΑΝΑ ψηφιζουν.
Η πιπιλα του εγχωριου κατεστημενου ειναι πως οι κυβερνησεις αυτες δεν θελουν αλλα αναγκαζονται να "παιρνουν" επωδυνα μετρα υπο το φοβο η την απειλη της εκδιωξης μας απο την Ευρωπαικη ενωση.
Η αληθεια ειναι πως οι περισσοτεροι πολιτες αυτης της χωρας ξερουν ελαχιστα για την Ευρωπαικη ενωση παραυτα τρεχουν να ψηφισουν τα γιουσουφακια του 4ου Ραιχ που μας απειλουν με εξοδο απο αυτη την ενωση.
Η μεγαλυτερη δυναμη σε αυτη την "ψευτικη" ζωη ειναι η γνωση και οσο αυτη δεν υπαρχει τοτε ο καθενας μπορει να γινει υποχειριο της στασιμοτητας και πρεσβευτης της ανευθυνοτητας.
Καθε εθνος που θελει ν αναστηθει ελπιζει στη νεα γενια.Μια σοβαρη,αξιοπρεπη,φιλοπατρη φουρνια ανθρωπων που θα βρει το κουραγιο να παρει στην πλατη τη χωρα και να την βγαλει απο το τελμα.
Αυτο συνεπαγεται πως οι νεοι θα ειναι ευφυεστεροι απο τους παλιους.....

Εσεις πιστευετε οτι σε αυτη τη χωρα υπαρχει κατι τετοιο...?

Λυπαμαι που το λεω αλλα οσο οι νεοι ανθρωποι γινονται ιδιοι και χειροτεροι με αυτους που αναθεματιζουν η σωτηρια της πατριδας απεχει ετη φωτος.....







SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις