Η Απάτη του στημένου δημοψηφίσματος στην Αγγλία είναι σαν το δικό μας ΟΧΙ στον Τσίπρα!!! Θέλετε ακόμα να μείνετε στην ΕΕ;


europa



Οι Άγγλοι είναι οι τυχεροί πολίτες τις ΕΕ, επειδή θα έχουν σύντομα το δημοψήφισμα, προγραμματισμένο στις 23 Ιουνίου! Θα πάνε να ψηφίσουν, αν θέλουν να μείνουν ή όχι δούλοι των Βρυξελλών;
Η ψήφος τους φυσικά δεν είναι για το αν μείνουν στην ΕΕ γιατί η Αγγλία είναι ο
μοχλός της Νέας Τάξης και φυσικά δεν θα βγει ποτέ από τις αγκάλες της… Δεν πρόκειται ποτέ θα εγκαταλείψει την ΕΕ, διότι για την Ευρώπη η Αγγλία είναι ένας σημαντικός κρίκος της Νέας Τάξη πραγμάτων αλλά σας το δείχνω για να θυμηθείτε την δική σας απάτη με το ΟΧΙ στον Τσίπρα… τον τελευταίο έλληνα προδότη πρωθυπουργό.
Τότε ποιος είναι ο λόγος του θεάτρου που παίζεται στην Αγγλία; Ο πραγματικός λόγος του δημοψηφίσματος είναι η παρουσίαση της εναλλακτικής λύσης που θα μπορούσαν να έχουν οι Άγγλοι… Φυσικά και δεν την έχουν όπως δεν θα είχαμε και εμείς με το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ… Το δικό μας ΟΧΙ είναι η απόδειξη ότι ο λαός μας είναι τόσο υπνωτισμένος όσο είναι και οι κουτοάγγλοι…αν και αυτοί είναι νοητικά καμένοι και δεν καταλαβαίνουν γιατί ψηφίζουν.
Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αν και ποιο μπαγάσας από τους φαρμακωμένους με ψυχοφάρμακα Άγγλους… την πάτησε δεκάδες φορές από τους προδότες της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης.
Φυσικά εσάς δεν θα σας ξαναρωτήσουν ποτέ τίποτα οι γελοίοι εκπρόσωποί σας… γνωρίζουν ότι ο φόβος σας να βγείτε από την δουλοπαροικία της Γερμανικής Γκεσταπικής κατοχής θα είναι μεγάλο σφάλμα.
Και το ίδιο λάθος δεν το ξανακάνουν δυο φορές. Η ΝΤΠ θα μας κρατάει καλά στην μέγγενη της και ολα βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση με την παγκόσμια κυβέρνηση που εγκαταστάθηκε πέρυσι, με ένα παγκόσμιο στρατό που ονομάζεται ΝΑΤΟ. Η πίεση που εξασκείται επάνω στους λαούς με την εισαγωγή της κάρτας του πολίτη εισαγάγει σύντομα και το ψηφιακό νόμισμα σε μια αχρήματη κοινωνία. Για να μας τελειώσουν μια για πάντα οι σιωνιστές τραπεζίτες.
Η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνήσει επάνω στη Γη, χρειάζεται προφανώς την Αγγλία και την οικονομικά κατεστραμμένη Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη. Κάποιος χαζός πρέπει να κρατήσει τους πρόσφυγες. Γιατί να πλημμυρίσουν τις δικές τους κοινωνίες που ήδη είναι γεμάτες από εκατομμύρια αλλοδαπούς όλων των αποχρώσεων. Δεν φταίνε και δεν έφταιγαν ποτέ οι αποχρώσεις των ανθρώπων αλλά η Σιών που και εσείς δεν θέλετε ακόμα να δείτε. Διαβάστε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών αν δεν με πιστευετε…γιατί όλα είναι καταγεγραμμένα και βγαίνουν με την σειρα τους.
Αν είστε πραγματικά ειλικρινείς απέναντι στους εαυτούς σας και στα παιδιά σας “Θέλετε ακόμα να μείνετε στην ΕΕ;” Είστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται;





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις