Πέταξαν Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής έξω από την Ευρωβουλή λόγω ρατσισμού

Συναδικος


Ο Έλληνας ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ελευθέριος Συναδινός, αποβλήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, λόγω της φασαρίας που δημιούργησε προσβάλλοντας τους Τούρκους. Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Martin Schulz ζήτησε από
τους κλητήρες να συνοδεύσουν τον Έλληνα ευρωβουλευτή έξω. Ο Ελευθέριος Συναδινός, του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, είπε ότι «οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και ότι περιφρονούν τον Θεό».
Και λίγα τους είπε ο Έλληνας ευρωβουλευτής…και φυσικά οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούσαν να είναι φασίστες…βλέπετε έχουν αναπτύξει την δημοκρατία σε τέτοια ύψιστα επίπεδα που τύφλα να έχει η Χρυσή Αυγή. Κάθε φορά που η ΕΕ επαναλαμβάνει οτι είναι δημοκράτες και οι πολίτες στην Ευρώπη κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα…ο δυτικός πολιτισμός δεν έχει ούτε μια μικρή ελπίδα να μην καταστραφεί….ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΧΕΤΟΣ είναι φίλοι μου.
Σίγουρα οι αξιώτιμοι ευρωβουλευτές θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερους απο τον κύριο Συναδινό…ε λοιπόν είναι δυνατόν ένας τέτοιος πολιτισμός να επιβιώσει;;; Αρχίστε να αγοράζεται όπλα, οργανωθείτε στις γειτονιές σας…όλοι πρέπει να είμαστε ΕΝΑ…όπως σας έχουμε εξηγήσει μας πολεμάνε οι φασίστες Ευρωπαίοι…ο εχθρός μας φοράει δημοκρατική μάσκα…είναι ο λύκος ντυμένος σαν την Κοκκινοσκουφίτσα.

Δεν σας λέω παραμύθια!!!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις