Το χτύπημα στις Βρυξέλλες αποτελεί μέρος εκπαίδευσης των τρομοκρατών

brussells attack


Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες, μπορεί να εκτιμηθούν ως συνήθη τέτοιων περιπτώσεων, αλλά αποτελούν την ειδική εκπαίδευση πριν από περισσότερο σοβαρές ενέργειες, σύμφωνα με τη γνώμη που εξέφρασε στην
Pravda ο Franz Klintsevich, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Επιτροπής Ομοσπονδίας Άμυνας και Ασφάλειας, ηγέτης της Ρωσικής Ένωσης Βετεράνων του Αφγανιστάν.
"Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι προειδοποιήσεις μας σε αρκετές δημόσιες ομιλίες σε διάφορα διεθνή φόρα, καθώς και οι επίσημες προειδοποιήσεις των ειδικών υπηρεσιών εκλαμβάνονται ως μια προσπάθεια να ενισχύσουν την ένταση», σημείωσε ο Klintsevich.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες εκλαμβάνεται από πολλούς ως το επιστέγασμα μιας επίθεσης. Ο ειδικός πιστεύει όμως, ότι είναι μια συνήθης αλλά ειδική εκπαίδευση, πριν από πιο σοβαρές ενέργειες, που μπορεί να συμβούν στο άμεσο μέλλον. "Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA μπορεί να αποτελέσει ένα τέτοιο γεγονός, όπου συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων" υποθέτει ο ειδικός.
Αυτοί που διεξάγουν αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις, δείχνουν ένα ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων τους, επεσήμανε ο Franz Klintsevich, όπως το ότι κατάφεραν να διεισδύσουν στο αεροδρόμιο και στο μετρό της χώρας, που είναι η έδρα της ΕΕ, όπου βρίσκεται το γραφείο του ΝΑΤΟ, σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της ΕΕ. Και κάθε φορά οι εκτελεστές εντείνουν τις επιθέσεις, και συνολικά ότι έχει συμβεί, μοιάζει με τα γεγονότα του Παρισιού. Αυτό επιτρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι τα πάντα συντονίζονται από ένα ενιαίο κέντρο.
"Έτσι, χρειάζεται ένας σοβαρός συντονισμός για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. Θα πρέπει επίσης να ειπωθεί με σαφήνεια σε όσους το πραγματοποιούν:« Παιδιά, δεν μπορείτε να ενεργείτε έτσι, ταυτόχρονη τροφοδοσία και διατήρηση των διεθνών τρομοκρατών με χρήματα και όπλα, μαζί με την επίδειξη ενός αγώνα εναντίον τους, " ισχυρίστηκε ο Klintsevich.
Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα πρόσωπα και τα επώνυμα εκείνων που είναι δυνητικά επικίνδυνοι για τη Ρωσία, και θα καταφέρουν να σώσουν τους πολίτες.
Μιλώντας για τις χώρες που θα πρέπει να εξαχθούν συμπεράσματα, ο Franz Klintsevich δήλωσε απερίφραστα, ότι αυτοί θα πρέπει να είναι οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των χωρών όπου συνέβησαν τα περιστατικά.
Ο εμπειρογνώμονας τους συνιστά επίσης, να σχηματίσουν να δουν έξυπνα το θέμα: «Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο η Ρωσία έχει ένα «πλάνο» και δεν πρέπει να διστάσουν να έρθουν και να πουν,« Παιδιά, ας καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να αναλύσουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε."





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις