Κοτζιάς για τις υπερπτήσεις των Τούρκικων F-16 …Δεν θα την έλεγα επιθετικότητα αλλά νευρικότητα!

Κοτζιάς για τις υπερπτήσεις των Τούρκικων F-16 …Δεν θα την έλεγα επιθετικότητα αλλά νευρικότητα! 


O ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς στον ΣΚΑΙ απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά για τις υπερπτήσεις των Τούρκικων F-16 πάνω απο Ελληνικά νησιά μας  ξάφνιασε με την απάντηση του…Δεν θα την έλεγα επιθετικότητα ,αλλά…Νευρικότητα!
Αν σε κάποιους  από εμάς που παρακολουθούμε καθημερινά τι ακριβώς
συμβαίνει στο Αιγαίο και γνωρίζουμε  τι αγώνα κάνουν τα Ελληνικά πληρώματα των Μαχητικών και οι Τεχνικοί εδάφους ,απαντήσεις σαν αυτές  μας προκαλούν οργή για να μην πούμε κάτι χειρότερο …Κοτζιάς για τις υπερπτήσεις των Τούρκικων F-16 …Δεν θα την έλεγα επιθετικότητα αλλά νευρικότητα! - Εικόνα1
Σε νευρικότητα και όχι σε επιθετικότητα αποδίδει η επίσημη φωνή της Ελλάδος στο Εξωτερικό την Υπερπτήσεις  Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών πάνω από νησιά μας επειδή τους τσατίστηκαν  λέει από τους Ρώσους …Καταλαβαίνετε τώρα  γιατί δεν μπορούμε να βρούμε ποτέ το δίκιο μας ούτε στο ΝΑΤΟ και ούτε στην Ε.Ε !
Μάλιστα ο κύριος Κοτζιάς προχωρώντας ακόμη παραπέρα μας ζήτησε να ηρεμήσουμε γιατί ο ο Μεγαλομανής Ερντογάν εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε θερμό επεισόδιο εναντίον μας …Απίστευτο
Έχουμε χάσει κάθε μέτρο στην Εξωτερική μας πολιτική ή μας φαίνεται; Είπε και άλλο ο Κοτζιάς ,ότι για το επεισόδιο με το πρωθυπουργικό Αεροσκάφος στη Ρόδο φτάνει οι ….Στρατιωτικοί της Ελλάδος !
(«Εκνευρισμό καταγράφω στο Αιγαίο όχι ένταση. Δεν θα το έλεγα επιθετικότητα αλλά νευρικότητα της Τουρκίας», είπε ο υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζοντας πως παρά τις δυσκολίες έχουμε έναν διπλωματικό διάλογο. «Δεν νομίζω ότι η Τουρκία θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα αλλά να ηγεμονεύσει στην περιοχή. Έχουμε δίαυλους επικοινωνίας» ανέφερε και επισήμανε πως ο Ερντογάν δεν έχει κάνει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. «Εγώ το θεωρώ θετικό αυτό».)
Είπατε κάτι κύριε Υπουργέ  της Εθνικής Άμυνας που στηρίζετε την κυβέρνηση  γιατί εμείς δε το ακούσαμε ,ούτε  καταλάβαμε τι εννοεί ο ποιητής ! …Ίσως  ο συνεργάτης του κυρίου Κοτζιά  στην πολιτική ο υποστράτηγος ε.α και νυν υπουργός τον Καταλαβαίνει, για αυτό και ταιριάζουν άλλωστε και τα χνώτα τους !





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις