Τι έγινε Άνγκελα……; Είχες selfie μ΄έναν από τους καμικάζι των Βρυξελλών;

capcf83ceb7cf83ceb7ceb7


To διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά για ένα ακόμη πολυσυζητημένο selfie που έβγαλε το Σεπτέμβρη η Άνγκελα Μέρκελ μ΄ ένα μετανάστη. Το θέμα έγκειται στο γεγονός ότι οι χρήστες των social media απαρατήρησαν μια καταπληκτική ομοιότητα του νερού άνδρα που φωτογραφίζεται με μειλίχιο τρόπο με την πρόσχαρη καγκελάριο που αισθάνεται ότι
επιτελεί εις το ακέραιον το κοινωνικό της καθήκον.Ο άνδρας έχει μια καταπληκτική ομοιότητα με τον ένα από τους καμικάζι των Βρυξελλών τον  Najim Laachraoui που ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο του Zaventem μαζί με τον  Ibrahim El Bakraoui.
Ο Najim Laachraoui, ήταν βέλγος υπήκοος από τις Βρυξέλλες μαροκινής καταγωγής 24 ετών και τον καταζητούσαν οι αρχές για τη συσχέτισή του με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.ήταν ο κατασκευαστής των εκρηκτικών που ενέσπειραν τον τρόμο στο Παρίσι. lΑπό  τα 12 ως τα  18 του ο  Najim Laachraoui, φοίτησε στο l’Institut de la Sainte-Famille, στο  Schaerbeek,δήμου των Bruxelles.Από 2010 ως και 2011,περναέι από τα πανεπιστήμια ULB (Université libre de Belgique) και το καθολικό UCL της  Louvain.
Casjsju
Η φωτογραφία της σιδηράς κυρίας της Ευρώπης τραβήχθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό στο Βερολίνο κατά την επίσκεψή της πριν από έξι μήνες. Ο νεαρός άνδρας στην εικόνα εμφανίζεται ως πρόσφυγας από τη Συρία.  Τώρα όλοι αναμένουν, τι θ΄αποφανθούν οι εγκληματολόγοι. Επίσημα οι γερμνανικές αρχές ποιούν την νήσσαν. vesti 26.3.16.Όλα τα ρωσικά μέσα το ένα μετά το άλλο  tvzvezda,lenta αναδεικνείουν το θέμα.
Ο Najim Laachraoui με την πλαστή ονομασία Soufiane Kayal, βοήθησε μέσω πληρωμής δια της Western Union τον Abdelhamid Abaaoud, τον εγκέφαλο των τρομοκρατών στο Παρίσι που σκοτώθηκε στην επίθεση στο Saint-Denis. Είχε διασύνδεση και με τον  Salah Abdeslam όσο και με τον Mohamed Belkaïd, που σκοτώθηκε σ΄ επιχείρηση της αστυνομίας στο Forest. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή εισαγγελάι Βελγίου ήταν βέλγος και έιχε φύγει για τζιχάντ στη Συρία τον Φεβρουάριο του 2013 γεγονός που πιστοποιεί σχεδόν και με β΄παση την καταπληκτική ομοιότητα ότι είναι ο νεραός που είναι στο πλευρό της Μέρκελ αφού η καγκελάριος επισκέφθηκε καταυλισμό σύριων προσφύγων το Σεπτέμβρη του 2015.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις