ΕΠΙΤΙΜΟΣ «ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ» «Δεν θα ανεχθούμε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»!!!

ΕΠΙΤΙΜΟΣ «ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ» «Δεν θα ανεχθούμε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»!!!


Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Πρωθυπουργέ… Είστε Ανόητος ή μήπως είστε σε μια άγνοια; Δεν βλέπετε τι συμβαίνει ήδη στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό; Οι Τούρκοι έχουν ξεσκιστεί στην κυριολεξία να προκαλούν, πλέον ξεκίνησαν και οι Σκοπιανοί… Το ΝΑΤΟ μας κοροϊδεύει
μπροστά στα μάτια μας… Οι Λαθρομετανάστες τα έχουν διαλύσει σχεδόν όλα… Εντάξει κύριε Πρωθυπουργέ, καλή η προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων την οποία υπηρετείτε, αλλά φτάνει πια…
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί ή να ανεχθεί οποιεσδήποτε ενέργειες που παρεμβαίνουν ή που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου, Γιενς Στόλτενμπεργκ, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Καταβάλουμε προσπάθειες, ώστε η νατοϊκή δράση να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός κλίματος συνεργασίας με τη γείτονα χώρα, προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.
«Ο μόνος στόχος της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι η μείωση των προσφυγικών ροών. Έχουμε όμως δυστυχώς αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσουμε σε σχέση με τη δράση του ΝΑΤΟ και την αποτελεσματικότητα της δράσης αυτής στο Αιγαίο. Κυρίως, δε ως προς την πρόσβαση και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της νατοϊκής δύναμης στο σύνολο του επιχειρησιακού χώρου. Είναι σαφές ότι προκύπτουν εμπόδια από τις μονομερείς αξιώσεις και θέσεις της Τουρκίας. Αξιώσεις και θέσεις που δυστυχώς εκφράζονται και με αύξηση της παραβατικής πτητικής δραστηριότητας της γειτονικής χώρας στον εναέριο χώρο μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί ή να ανεχθεί οποιεσδήποτε ενέργειες που παρεμβαίνουν ή που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Κυριαρχικά μας δικαιώματα που προσδιορίζονται σαφώς από τις διεθνείς συνθήκες και από το Διεθνές Δίκαιο», τόνισε ο Τσίπρας.
Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «Η Ελλάδα έχει κεντρικό ρόλο στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού», ενώ επεσήμανε ότι: «Οι κρίσεις στην Ευρώπη είναι αρκετές, δεν χρειαζόμαστε και άλλες κρίσεις».





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις