ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ: «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»!!!

anemodoura


Η Βαρβάρα Ανεμοδουρά, πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα , με το επιστημονικό της κύρος που τη διακρίνει, προβλέπει τα όσα φοβερά και τρομερά θα…

αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός το επόμενο διάστημα εξαιτίας των επιδημιών που φέρνουν στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες.
Παρακαλούμε πολύ κρατήστε τα, για τη δική σας υγεία και διαδώστε τα:
1. Ο ελληνικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με φοβερές επιδημίες, ακόμη και σπάνιες. Οι μετανάστες φέρνουν στη χώρα μας ξεχασμένες ασθένειες, όπως τη πολιομυελίτιδα, τη φυματίωση, ενώ επανέρχεται το ξεχασμένο εμβόλιο του δαμαλισμού.
2. Η σύφιλη και η βλεννόρροια αναμένεται να κάνουν θραύση, δύο ακόμη ξεχασμένες ασθένειες. Ήδη, στην Μυτιλήνη, την Ειδομένη και τον Πειραιά όπου βρίσκονται χιλιάδες μετανάστες έχουν ανοίξει παράνομοι οίκοι ανοχής, όπου δεν υπάρχει κανείς έλεγχος και οι ασθένειες αυτές θα μεταδοθούν αμέσως.
3. Οι μετανάστες, πρόσφυγες, ή λαθρομετανάστες, όπως θέλετε πείτε τους, κατουράνε στον δρόμο. Οι έλληνες που δεν έχουν μάθει να κάνουν το ίδιο, θα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι τους με τα παπούτσια τους, τα ούρα που έχουν πατήσει στο δρόμο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
4. Η είσοδος και παραμονή 50.000 έως 70.000 μεταναστών στη χώρα μας σημαίνει ότι χρειάζονται 30 εκατομ. ευρώ για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν από το ελληνικό σύστημα υγείας σε βάρος του ελληνικού λαού. Η χώρα μας δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την ΕΕ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μεταναστών, οπότε καταλαβαίνετε τι συνέπειες θα υπάρχουν σε βάρος της δημόσιας υγείας εξαιτίας των μεταναστών, από ένα σύστημα το οποίο ήδη πάσχει. Για τη δημόσια υγεία το ποσό που διαθέτει η χώρα μας έχει πέσει στα 2 δις ευρώ. Τώρα, με τους μετανάστες θα πέσει ακόμη περισσότερο. Ο ελληνικός λαός είχε σε όλη την Ευρώπη ένα πολύ καλό επίπεδο υγείας. Τώρα όμως, θα πέσει χαμηλά!
Αυτή την τραγική κατάσταση δεν τη συζητά καθόλου το πολιτικό σύστημα και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως επίσης και όλες τα αριστερίστικα κόμματα (βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τα οποία πρωτοπορούν σε εκστρατείες υπέρ της φιλοξενίας λαθρομεταναστών στους δήμους όλης της χώρας!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις