Ιερείς τωνΑνΙερων!





Σήμερα συναντήθηκαν στη Λέσβο τα μεγάααααααλα κεφάλια…
Από τη μια ο Πάπας του αντίχριστου, της πανθρησκείας και της παγκοσμιοποίησης, ο πάπας που ως Χόρχε Μπεργκάγκλιο έκανε πολλές… «αγαθοεργίες» στην Αργεντινή σαν Ιησουίτης, που
τώρα πια επικαλείται τον Εωσφόρο ανοιχτά και μπροστά στο ποίμνιο στη λειτουργία, και που στα κρυφά κάνει άλλου είδους τελετές στα υπόγεια του βατικανού ή του Αγ. Πέτρου, που προτιμά όπως είπε να τρώει το κρέας του σχεδον ωμό, κι από την άλλη, έχουμε τον άλλο θρησκευτικό ηγεταρά, ονόματι Βαρθολομαίο, που κάποιοι μπορεί να’ταν πολύ μικροί και να μη θυμούνται, αλλά εγώ θυμάμαι καλά και θα παραθέσω πέντε πράγματα, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.
Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης.
Λίγους μήνες μετά το συνέδριο της Καμπέρα, τον Οκτώβριο του 1991, ο τότε επίσκοπος Χαλκηδόνος Βαρθολομαίος τόλμησε να σπιλώσει την μνήμη των ηρώων της επανάστασης του 1821, με την εξής δήλωση: «Δυστυχώς οι δυο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές».
(Η φιλοτουρκική δήλωση του Πατριάρχη, έγινε μια μόλις βδομάδα πριν την ενθρόνισή του σε Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως στις 2 Νοεμβρίου του 1991 και δημοσιεύτηκε από τις εφημερίδες Αυριανή και Ελεύθερη ώρα – 30 Οκτωβρίου 1991).
Ολοι εμείς οι λογικοί τώρα, ας ανατρέξουμε ιστορικά και ας θυμηθούμε τι προσέφερε στον Ελληνισμό το Πατριαρχείο όλα αυτά τα χρόνια ,και τι προσέφεραν οι “ξεβράκωτοι” κατά τον Τούρκο Πατριάρχη Βαρθολομαίο …ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΜΙΑΟΥΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΑΘ.ΔΙΑΚΟΣ …. και τόσοι άλλοι …
η συνέχεια και τα αποκόμματα των εφημερίδων εδώ http://neolaia-esfigmenou.blogspot.gr/2012/02/blog-post_02.html
Αυτοί οι κύριοι λοιπόν, πήγαν στη Λέσβο ως συμπονετικοί θρησκευτικοί ηγεταράδες, για να δώσουν
(στα λόγια μόνο και στις υποκριτικές αγκαλιές) την «αγάπη» τους στους δυστυχισμένους…
Όπως απ’την πολύ αγάπη έβγαλε το σταυρό από πάνω του ο Ιερώνυμος προσφάτως, απαρνούμενος
(για να μην πω ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ) έτσι αυτό που ΥΠΟΤΘΕΤΑΙ πως εκπροσωπούσε, για να μοιράσει επίσης
μπόλικη θεωρητική αγάπη στους προσφυγο-λαθρο-μετανάστες, χωρίς να τους προκαλεί…
Τόσο θεάρεστοι οι εκπρόσωποι του Θεού, που αν Εκείνος έδινε σημασία έστω και για λίγα δεύτερα
στις μαλακίες που διαδραματίζονται σ’αυτόν τον πλανήτη, ή θα γελούσε ή θα ξέρναγε απ’την απύθμενη υποκρισία…
Εκπρόσωποι άλλου «θεού» είναι, και καιρός να μην κρύβουμε λόγια πια…






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις