Διευθυντής έβαζε παιδιά Δημοτικού να κουβαλάνε τα σακίδιά τους στον ήλιο για «να νιώσουν πρόσφυγες»!

Ξέφυγαν οι “αντιρατσιστές”: Διευθυντής έβαζε παιδιά Δημοτικού να κουβαλάνε τα σακίδιά τους στον ήλιο για «να νιώσουν πρόσφυγες»! 
Παρουσιάζουμε την είδηση όπως ακριβώς γράφτηκε στο «Πρώτο Θέμα», ακριβώς για να δούμε σε τι είδους παράνοια οδηγεί η «πολιτική ορθότητα» των ψευτοανθρωπιστών: «Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραφε σε συναδέλφους του στο καφενείο της Βουλής ένα
περίεργο περιστατικό που συνέβη στο ιδιωτικό σχολείο του παιδιού του. 
Η διεύθυνση του σχολείου έβαλε μαθητές του Δημοτικού να κουβαλάνε για δύο ώρες στον ήλιο τα σακίδιά τους για «να νιώσουν πρόσφυγες», όπως τους είπαν. Αποσβολωμένοι άκουγαν οι παρευρισκόμενοι. Ο μοναδικός υπουργός στο πηγαδάκι σχολίασε χαρακτηριστικά: “Υπάρχει και όριο στη γελοιότητα”».
Το πρώτο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο μη κατονομαζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει το παιδί του σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο σχολείο. Τόση αξία και εμπιστοσύνη δείχνουν στην δημόσια εκπαίδευση οι «ταξικοί σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερο είναι ότι η (βαρεμένη) διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου βασάνισε, επί της ουσίας, μαθητές του Δημοτικού, βάζοντάς τους να κουβαλάνε για δύο ώρες στον ήλιο (!) τα σακίδιά τους, για «να νιώσουν πρόσφυγες»! 
Το διεθνιστικό κόμπλεξ, δηλαδή, της διεύθυνσης του σχολείου αυτού το πλήρωσαν τα μικρά παιδιά. Δεν πληροφορούμαστε την αντίδραση του ίδιου του κυβερνητικού βουλευτή στην αθλιότητα αυτή, παρά μόνο την πληροφόρηση που παρείχε στους συναδέλφους του. Όσο για την αντίδραση του κυβερνητικού υπουργού ότι «Υπάρχει και όριο στη γελοιότητα», δεν δικαιούται διά να ομιλεί.
Γιατί όλη η θητεία της παρούσας κυβέρνησης, της οποίας άλλωστε αποτελεί μέλος, έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας, με τον εθνομηδενισμό, την κοινωνική εξαθλίωση και την λαγνεία προς τους λαθρομετανάστες να ξεπερνούν κάθε αρνητική προσδοκία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις