ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!




 «Αν αφαιρέσουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις αφού έχει καθιερωθεί de facto η ονομασία"Μακεδονία" μπορούμε να ανεχτούμε και να λέμε ότι διεθνώς λέγονται έτσι και εσωτερικά λέγονται αλλιώς» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας σχετικά με
το ζήτημα της ονομασίας των Σκόπιων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Εγώ Σκόπια τα λέω. Δήλωσα, και πιστεύω, ότι είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας και αυτή είναι και η γραμμή του κόμματος, η διπλή ονομασία, είπα όμως ότι η πραγματικότητα δυστυχώς, είναι ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο» επεσήμανε ο κ. Μπαλαούρας.

«Όταν πήγε να κάνει κάτι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων, και από την Εκκλησία και από το Σαμαρά και από το κόμμα του. Ο Σαμαράς δεν αποδέχθηκε την πρόταση Πινέιρο, με την οποία τώρα θα ησυχάσει, και σήμερα πηγαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πιθανώς ο Γιάννης Βρούτσης σε fora με την ονομασία να λέει φαρδιά πλατιά το όνομα «Μακεδονία» σημείωσε.

Η δήλωση του κ. Μπαλαούρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή. «Υπονομεύετε την εθνική προσπάθεια» τόνισε ο κ. Βρούτσης επισημαίνοντας ότι δεν πήγε ποτέ σε fora που υπήρχε ταμπέλα με την ονομασία "Μακεδονία".

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:










ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις