ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

orkomosia-tsipras-pavlopoulos4 


Το εγχώριο πολιτικό σύστημα και οι δανειστές, έχουν εστιάσει την προσοχή του ελληνικού λαού, πάνω στη ρύθμιση (κανένας δεν μιλάει πλέον για κούρεμα) του χρέους.
Στην ουσία μας λένε επί 7 χρόνια τώρα: Ανεχτείτε να

σας πάρουμε τις δημόσιες και ατομικές περιουσίες, ανεχτείτε να εξαθλιωθείτε, γιατί μόνο έτσι θα πάμε σε ρύθμιση του χρέους. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι τάχα μετά θα αναπτυχθούμε και θα φάμε με χρυσά κουτάλια.
Κρύβουν όμως την αλήθεια. Στην ουσία κανείς δεν θέλει ρύθμιση του χρέους για έναν απλό λόγο. Γιατί, από την επόμενη ο λαός θα διαπιστώσει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ότι θα συνεχίζει να εξαθλιώνεται, να φορολογείται υπέρογκα και να ξεπουλά τα πάντα, οπότε δεν θα έχει κάτι άλλο να κάνει και να περιμένει από το να εξεγερθεί.
Πιστεύετε λοιπόν ακόμα, ότι κόπτονται να ρυθμιστεί το χρέος;; Απλά μας δουλεύουν κανονικά.
Αλλά ακόμα και εάν και εφόσον έλθει κάποια στιγμή αυτή η ώρα της ρύθμισης, τότε κάτι άλλο θα βρουν για να αποπροσανατολίζουν το λαό. Μάλλον θα σοφιστούν τότε το κούρεμα του χρέους και η ζωή θα συνεχίζεται μέσα στην πολιτική εξαπάτηση μέχρι τέλους. Γιατί ακόμα και κούρεμα να γίνει, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν εμείς δεν αλλάξουμε το παραγωγικό μας μοντέλο.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις