Σοκ στη Γερμανία: Έδιωξαν χριστιανούς πρόσφυγες επειδή διάβαζαν την Αγία Γραφή και προκαλούσαν "πρόβλημα" στους μουσουλμάνους στον καταυλισμό

prison31104


Οι χριστιανοί διώκονται από παντού και αυτό πλέον δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας! Συγκεκριμένα ο υπάλληλος ασφαλείας ενός καταυλισμού προσφύγων στο Βερολίνο είπε σε 6 Ιρανούς χριστιανούς να φύγουν από τον καταυλισμό επειδή είναι
ταραχοποιά στοιχεία. Η διαταγή του υπαλλήλου ήρθε επειδή λίγες μέρες πριν 70 μουσουλμάνοι απείλησαν με ξυλοδαρμό τους 6 Ιρανούς επειδή διάβαζαν την Αγία Γραφή.
Η BZ-Berlin αναφέρει ότι τελικά αυτοί έφυγαν από εκεί και μεταφέρθηκαν σε άλλο μέρος εντός του καταυλισμού του πρώην αεροδρομίου του Tempelhof. Οι 6 Ιρανοί στη συνέχεια συνάντησαν τον πάστορα Gottfried Martens για βοήθεια, ο οποίος δήλωσε ότι «Το γεγονός ότι η αστυνομία έχει μία διαφορετική περιγραφή του περιστατικού εξηγείται από το ότι οι υπάλληλοι ασφαλείας του καταυλισμού είναι και αυτοί μουσουλμάνοι!». Ένας από τους 6 Ιρανούς είπε «Κάναμε περισσότερα από 4.600 χιλιόμετρα από την πατρίδα μας για να αποφύγουμε τις διώξεις εναντίον μας, για να έρθουμε στη δήθεν ασφαλή Γερμανία, όπου πάλι κινδυνεύουμε».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν αναφερθεί και άλλα τέτοια περιστατικά από επιθέσεις μουσουλμάνων σε χριστιανούς, μέσα στα κέντρα προσφύγων σε άλλες περιοχές.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις