Οργανωμένο σχέδιο ένωσης Ορθοδόξων και Καθολικών στον δρόμο για την Πανθρησκεία

papasdfk12038575


Ως γνωστόν ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, έχει οριστεί ως ο εκλεκτός, προκειμένου να προωθήσει την Πανθρησκεία, την ένωση δηλαδή όλων των θρησκειών κάτω από το σκήπτρο του παγκόσμιου
ηγέτη που έπεται.
Σε αυτή την κατεύθυνση επιχειρεί να ενώσει υπό την αρχηγία τους όλες τις χριστανικές εκκλησίες, ενώ από την Λέσβο χαρακτήρισε τον Χριστό ως μία «λεπτορμέρεια», την οποία θα την λύσουν στον δρόμο για τον Οικουμενισμό.
Έτσι, αυξάνονται τα επίσημα έγγραφα και οι αναφορές περί «πλήρους ενότητας» μεταξύ της Ορθοδόξου και της Ρωμαιοκαθολικής πλευράς.
Άλλωστε από την Λέσβο στην επίσημη διακήρυξη έγινε λόγος για πλήρη ενότητα:
«Από την πλευρά μας, υπακούοντας στο θέλημα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, πιστεύουμε ακράδαντα, ολόψυχα και με αποφασιστικότητα, ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την προώθηση της πλήρους ενότητας όλων των Χριστιανών».
Μάλιστα ο Πάπας ευλόγησε το επίσημο δείπνο μεταξύ των τριών προκαθημένων (Ιερώνυμος, Βαρθολομαίος) και μουσουλμάνων «μεταναστών», δείχνοντας πως είναι ο ανώτερος από όλους!
Αλλά και τον Νοέμβριο του 2014 όταν επισκέφθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος το Φανάρι, η κοινή διακήρυξη τους έκανε πάλι λόγο για πλήρη ενότητα. Τον Μάιο του ίδιου έτους, Πατριάρχης και Πάπας συναντήθηκαν στα Ιεροσόλυμα, κάνοντας λόγο για ενότητα προς την «πλήρη κοινωνία».
Ποια κοινωνία; Αυτήν της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντίχριστου;





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις