HWPL: Η Διεθνής Οργάνωση που προωθεί την παγκόσμια χούντα και την Πανθρησκεία – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

hwpl-peace-peace-walk-hwpl-day-world-peace-love-1


Η HWPL (Heavenly Culture World Peace Restoration of Light – Ουράνιος...
Πολιτισμός, Παγκόσμια Ειρήνη - Αποκατάσταση του Φωτός) παρουσιάζεται ως μία διεθνής οργάνωση με έδρα την Νότια Κορέα, η οποία θέτει ως στόχο την
παύση των πολέμων, αφού βέβαια εδραιωθεί στην εξουσία ο εκλεκτός της Νέας Τάξης. Κυνηγάει αυτόν τον στόχο μέσω διαφόρων «οδών» όπως την «Διεθνή Ομάδα Νέων για την Ειρήνη» (IPYG) και την Διεθνή Ομάδα Γυναικών για την Ειρήνη» (IWPG).
Η δουλειά τους, όπως αναφέρουν, είναι προσηλωμένη στην ίδρυση ενός νέου και παγκοσμίως αποδεκτού συνόλου αξιών, που θα περιλαμβάνει όλες τις ιδεολογίες και της θρησκείες.
Μέσω της «Συνόδου Παγκόσμιας Συμμαχίας Θρησκειών για την Ειρήνη - World Alliance of Religions' Peace Summit» η HWPL επιδιώκει το δημιουργήσει ένα παγκόσμιο φόρουμ διαλόγου για την δημιουργία κοινού κώδικα αξιών μεταξύ κοσμικών και θρησκευτικών κοινοτήτων σε όλους τους πολιτικοκοινωνικούς τομείς των χωρών.
Παγκοσμιοποίηση και Πανθρησκεία δηλαδή με τις ευλογίες της Νέας Τάξης και τον παγκόσμιο ηγέτη Αντίχριστο να τα βρίσκει όλα έτοιμα.
HWPL-4
«Η Συμφωνία Ένωσης Θρησκειών είναι μια επαναστατική υπόσχεση των θρησκειών για ένωση άνευ όρων και χωρίς προκαταλήψεις για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης», δήλωσε στην Σύνοδο ένας από τους οικοδεσπότες, καλώντας έναν-έναν τους αντιπροσώπους όλων των θρησκειών, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Μερικοί από τους στόχους της Συνόδου είναι:
· Η ένωση όλων των χωρών σε μία παγκόσμια οικογένεια
· Κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο για όλους
· Η διακήρυξη μιας Παγκόσμιας Συμμαχίας Θρησκειών
· Η δημιουργία και η εφαρμογή ενός νέου ουράνιου πολιτισμού
· Η θεώρηση και η εφαρμογή των συμφωνιών παγκόσμια ειρήνης, αφού υπογραφούν, σε κάθε θρησκεία.
· Αποστολή «πρεσβευτών του Φωτός» σε κάθε γωνιά του πλανήτη
· Η κατασκευή ενός πανίσχυρου διεθνούς δικτύου που θα εντάξει τις τάξεις του όλους του Προέδρους, πολιτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, νέους, γυναίκες και όλα τα ΜΜΕ.
Όλα και όλοι στην διάθεση του παγκόσμιου ηγέτη! Πριν μερικά χρόνια αυτό φαινόταν σαν μια μακρινή συνωμοσία. Ήρθε όμως η ώρα να τα ζήσουμε όλα!
Δείτε το βίντεο:








ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις