Prince: Διαγνώστηκε με AIDS έξι μήνες πριν πεθάνει;

Prince: Διαγνώστηκε με AIDS έξι μήνες πριν πεθάνει;


Την πληροφορία ότι ο Prince έπασχε απο AIDS και ότι είχε αρνηθεί τη θεραπεία γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια με την προσευχή μεταδίδει το περιοδικό National Enquirer.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον
τραγουδιστή διαγνώσθηκε η ασθένεια έξι μήνες πριν τον θάνατό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες την ημέρα του θανάτου του ο Prince ζύγιζε 36 κιλά και προετοιμαζόταν εδώ και καιρό να φύγει από τη ζωή.

Η ανώνυμη πηγή που επικαλείται το Enquirer είπε ότι «οι γιατροί είπαν στον Prince ότι η θερμοκρασία του σώματός του έχει πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα του φυσιολογικού και ότι οι αιματολογικές αναλύσεις του ήταν ασυνήθιστα κακές».

«Του έλειπε σίδηρο, ήταν αδύναμος και συχνά αποπροσανατολιζόταν. Έτρωγε σπάνια, το πρόσωπό του ήταν κίτρινο ενώ σε κακή κατάσταση ήταν τα νύχια του» είπε η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Σύμφωνα με τον Enquirer ο Prince διαγνώστηκε για πρώτη φορά με τον ιο HIV στις αρχές της δεκαετίας του '90 αλλά με AIDS στο τέλος του 2015.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ο 57χρονος τραγουδιστής που είχε εθιστεί στο φάρμακο Percocet προκειμένου να αντιμετωπίσει τους πόνους.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις