Έρχονται εξεγέρσεις σε όλη την Ευρώπη - Προ των πυλών η παγκόσμια χούντα

policestate


Τα σχέδια της Νέας Τάξης να γεμίσουν την Ευρώπη με απελπισμένους μουσουλμάνους μετανάστες, οδηγούν την Γηραιά Ήπειρο στην λαίλαπα πιθανών εξεγέρσεων.
Στόχος είναι να επιβληθεί τάξη μέσω του χάους, να πέσουν οι κυβερνήσεις και όλοι μαζί να αποδεχθούν την "λύση" της
παγκόσμιας χούντας και της Πανθρησκείας!
Ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6, Richard Dearlove, προειδοποιεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «λαϊκίστικη εξέγερση» εάν οι κυβερνήσεις δεν αναλάβουν τον έλεγχο της μεταναστευτικής κρίσης.
«Εάν η Ευρώπη δεν μπορεί να δράσει από κοινού για να πείσει μια σημαντική πλειοψηφία των πολιτών της ότι μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχο της μεταναστευτικής κρίσης, τότε η ΕΕ θα βρεθεί στο έλεος μιας λαϊκιστικής εξέγερσης, η οποία βρίσκεται, ήδη, σε αναβρασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο BBC.
Αλλά και άλλοι κορυφαίοι αναλυτές και αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει ότι η μαζική εισροή μεταναστών θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνικές αναταραχές μεγάλου μεγέθους.
Το 2015, ο επικεφαλής του ελβετικού στρατού André Blattmann προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη εντείνεται και μάλιστα ότι οι πολίτες θα πρέπει να εξοπλισθούν.
Επιπλέον, ο γνωστός Δανός καθηγητής, Helmuth Nyborg, προειδοποίησε τον περασμένο μήνα ότι ένας «εμφύλιος πόλεμος» ήταν πιο πιθανός εξαιτίας των σημερινών πολιτικών της ΕΕ στη μετανάστευση.
Αλλά και στην Γαλλία οι δυνάμεις ασφαλείας είναι προετοιμασμένες για μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αναταραχές και ήδη το αστυνομοκρατούμενο καθεστώς έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί από τον Πρόεδρο Ολάντ, τείνει να μονιμοποιηθεί.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις