Έρχεται λαίλαπα στο Αιγαίο! Διαβάστε τι ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί

amst


Όπως πολλάκις σας έχουμε ενημερώσει  το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο με στόχο όχι να βοηθήσει στο προσφυγικό, αλλά να στηθεί απέναντι στον ρωσικό Στόλο που περνά μέσω του Αιγαίου στην
Ανατ. Μεσόγειο και την Συρία.
Οι ΗΠΑ είχαν εκφράσει προς την Αθήνα την βούλησή τους να εμπλακούν με εναέρια και πλωτά μέσα, αλλά και με προσωπικό, στην δραστηριότητα της Δυτικής Συμμαχίας στο ανατολικό Αιγαίο
Πλέον ο κύβος ερρίφθη και οι Αμερικανοί ετοιμάζουν την αποστολή ενός πολεμικού πλοίου στο Αιγαίο δήθεν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ολοκληρώνουν τα σχέδιά τους με την αποστολή ενός πολεμικού πλοίου στο Αιγαίο Πέλαγος ως μέρος των προσπαθειών του ΝΑΤΟ για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης», αναφέρει επακριβώς η δήλωση του Αμερικανού ΥΠΕΞ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρόκειται για αντιτορπιλικό κλάσεως Arleigh Burke που θα φέρει αντιπυραυλικό σύστημα AEGIS. Βέβαια θα περιμένουμε να δούμε.
Μετά την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ανατ. Ευρώπη, την αποστολή δυνάμεων στην Βαλτική, το ΝΑΤΟ θέλει τώρα να κλειδώσει Αιγαίο και Στενά, απέναντι στην Αρκούδα».
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί ο Πούτιν θέλει να δώσει το παρόν στην Ελλάδα με την μορφή επίσκεψης. Ακόμα κι αν στείλει τον ΣΩΣΙΑ του.
Η χώρα μας περνά στο επίκεντρο των εξελίξεων, οι οποίες αναμένονται ραγδαίες. 





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις