Αγγλία: Πάρτε ναρκωτικά υπεύθυνα - Φοιτητικό πρόγραμμα για... καθαρή «μαστούρα»

narkotikaipeythina


Η Νέα Τάξη προχωρά την αποχαύνωση των νέων...
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να κρατά τους νέους αποχαυνωμένους ή ακόμα και «μαστουρωμένους», έτσι ώστε να μην αφήσουν το πνεύμα τους ελεύθερο, προκειμένου
αυτό να μην μπορέσει να εκπαιδευτεί στην κριτική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να δέχεται αμάσητα ό,τι πλασάρει το σύστημα.
Σε αυτή την κατεύθυνση, φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ στην Αγγλία, αντί να προειδοποιούν τους συμφοιτητές τους για την λαίλαπα των ναρκωτικών, τους δίνουν απλά την δυνατότητα να ελέγξουν την ποιότητα των ναρκωτικών που λαμβάνουν μέσα από ένα απλό και οικονομικό τεστ των 4 ευρώ.
Η ένωση «Φοιτητές για την Υπεύθυνη Χρήση των Ναρκωτικών του Νιούκαστλ» έφτιαξε το πρώτο, όπως ισχυρίζεται, τεστ «τσέπης» το οποίο μπορεί να εντοπίσει αν τα ναρκωτικά που λαμβάνουν οι φοιτητές είναι νοθευμένα ή όχι και αν ναι, τι ουσία περιέχουν.
Το τεστ προκαλεί χημική αντίδραση με τις ουσίες που μπορεί να περιέχουν τα ναρκωτικά, αλλάζοντας χρώμα κάθε φορά ανάλογα με την ουσία με αποτέλεσμα να δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ξέρουν ακριβώς τι είναι αυτό που λαμβάνουν. Η συσκευασία του τεστ περιέχει έναν πίνακα χρωμάτων, ο οποίος εξηγεί αναλυτικά το χρώμα που θα πάρει κάθε δόση ναρκωτικών ανάλογα με την ουσία που ενδεχομένως να έχει νοθευτεί.
Μαστουρώστε λοιπόν υπεύθυνα!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις