Αυτή είναι η απόφαση δεύτερη δικαίωση από το ΣτΕ για τους στρατιωτικούς!

apofasi_ste 


Ικανοποίηση επικρατεί στους στρατιωτικούς από την δεύτερη δικαίωσή τους από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Γνωρίζουν καλά ότι προς το παρόν είναι μια ηθική δικαίωση και θα χρειαστούν νέες προσπάθειες για να πάρουν πίσω ότι τους άρπαξαν! Σε άλλες εποχές
απόφαση του ΣτΕ θα σήμαινε άμεση αποκατάσταση. Τώρα όμως είμαστε υπό κατοχή…
Η ΠΟΕΣ σε κείμενό της που συνοδεύει το νομικό κείμενο του δικηγόρου της Γιώργου Αντωνακόπουλου αναφέρει:
Για μια ακόμη φορά η Ομοσπονδία μας, εκπροσωπώντας το σύνολο των εν ενεργεία στρατιωτικών, κέρδισε διπλά τη μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφορικά με τους μισθούς μας, τα αναδρομικά που μας οφείλονται και την εφεξής διαδρομή του μισθολογίου μας. Σημαντικό όπλο, η εν λόγω απόφαση, στη μάχη που έρχεται για το νέο ειδικό μισθολόγιο, η Ομοσπονδία μας θα παρέμβει και θα διεκδικήσει για το συμφέρον όλων μας.
Σας καλούμε όλες και όλες σας να συνεχίσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία μας και μόνο, απομακρύνοντας όλους αυτούς τους αυτόκλητους σωτήρες που με επικοινωνιακά τεχνάσματα και εκ του ασφαλούς προσπαθούν να ψελλίσουν μέσα από την παραπληροφόρηση και την εξαπάτηση, υφαρπάζοντας ακόμη και υλικά αγαθά.
Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, ακόμη και αυτών που επέλεξαν να απευθυνθούν σε διιαφορετικές πηγές εκπροσώπησης, που εκ της εν λόγω αποφάσεως του ΣτΕ διαφάνηκε ότι απώλεσαν τα δικαιώματά τους. Μόνο ενωμένοι και με δυνατή φωνή θα ανατρέψουμε αυτά που έρχονται. Η διάσπαση και οι αλλοπρόσαλλες φωνές δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
Παρατίθεται το ενημερωτικό σημείωμα του νομικού μας εκπροσώπου, ο νομικός αγώνας και η παράσταση του οποίου έφερε αποτελέσματα ….
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:
ste-antonakopoulos-2016
ste-antonakopoulos-2016-1
ste-antonakopoulos-2016-2
ste-antonakopoulos-2016-3





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις