ΟΡΓΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΣΚΑ: «…Πες μας τι επιτέλους θέλεις να κάνουμε!»

ΟΡΓΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΣΚΑ: «…Πες μας τι επιτέλους θέλεις να κάνουμε!»


Η απόφαση για την απομάκρυνση τριών αστυνομικών των ΜΑΤ και του επικεφαλής της διμοιρίας, με πρόσχημα την εξασφάλιση διαυγών και αμερόληπτων συνθηκών διεξαγωγής της έρευνας που διεξάγεται για την πιθανότητα της εκδήλωσης
ενεργειών συνώνυμων της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, προκάλεσε την οργή των υπηρετούντων στη ΔΑΕ.
Μιλώντας νωρίτερα στο bloko.gr στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και πριν ακόμη δει τη δημοσιότητα το διάταγμα αστραπή του Τόσκα, έλεγαν πως υπάρχει έκδηλη απογοήτευση και απελπισία, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως να διαχειριστεί την ένταση.
«Είμαστε υπόλογοι σε οτιδήποτε συμβεί» δηλώνουν χαρακτηριστικά. «Η διμοιρία που μπήκε στο στόχαστρο της έρευνας, σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων, έκανε χρήση χημικών για ν’ απωθήσει τους επιτιθέμενους, σήκωσε γκλομπ για ν’ αποτρέψει χτυπήματα εναντίον τους από άτομα που φορούσαν κράνη και κρατούσαν καδρόνια και παρόλα αυτά έκανε τις περισσότερες συλλήψεις και συγκεκριμένα 4. Μήπως τελικά είναι αυτό που ενοχλεί, οι συλλήψεις δηλαδή;» με το ρητορικού σχήματος ερώτημα.
«Ας το βάλουν καλά στα μυαλό τους στην ηγεσία», προσέθεταν. «Οι πιτσιρικάδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν τις άκρες τους και θα βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να φύγουν από τις διμοιρίες, οι οποίες ούτως ή άλλως μαστίζονται από λειψανδρία».

Αναμένεται συνέχεια…





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις