ΟΙ Χρυσαυγίτες κατατρόμαξαν τους Τουρκόσπορους που έτρεξαν στο Πομακοχώρι της Γλαύκης !

ΟΙ Χρυσαυγίτες κατατρόμαξαν τους  Τουρκόσπορους που έτρεξαν στο Πομακοχώρι της  Γλαύκης !


Ο τουρκικός λαός του χωριού Γλαύκη που ενοχλήθηκε από την αντιτουρκική και αντιτουρκομειονοτική εκδήλωση των Ελλήνων ρατσιστών-ναζί, την Παρασκευή που θεωρείται η εβδομαδιαία γιορτή των μουσουλμάνων, φιλοξένησε
τον «πρόξενο της μητέρας πατρίδας-Τουρκικής Δημοκρατίας» από την Κομοτηνή.

ΟΙ Χρυσαυγίτες κατατρόμαξαν τους  Τουρκόσπορους που έτρεξαν στο Πομακοχώρι της  Γλαύκης ! - Εικόνα1 

Το ναζιστικό-ρατσιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής , στις 27 Απριλίου στο χωριό Γλαύκη που κατοικείται πλήρως από κατοίκους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, με μια ξαφνική απόβαση που δεν εμποδίστηκε από την αστυνομία,  πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο ¨Οι Έλληνες Πομάκοι λένε όχι στην τουρκική προπαγάνδα¨. Χωρικοί οι οποίοι δεν μετείχαν στην εκδήλωση αυτή που τρομοκράτησε το χωριό, ενοχλήθηκαν πολύ από αυτό το γεγονός.
Μετά από αυτήν την εκδήλωση των αντιτούρκων ρατσιστών νεοναζί που έγινε με στόχο να σπιλώσει την ταυτότητα του κόσμου της Γλαύκης  που κατοικείται από Πομάκους Τούρκους,  ο κόσμος του χωριού που υπέστη άδικες και υπερβολικές κατηγορίες από κάποιους αλαζόνες και προβοκάτορες, υποδέχτηκε με ενθουσιώδη τρόπο τον πρόξενο τη μητέρας πατρίδας Τουρκίας και την ομάδα του.
Με αυτό τον τρόπο οι Γλαυκιώτες παίρνοντας ξεκάθαρη στάση ενάντια σε αυτούς που προσπάθησαν να σπιλώσουν την ταυτότητα τους και σε εκείνους που αμφισβήτησαν την στάση τους,  έδωσαν μια απάντηση-χαστούκι σε αυτούς που επιχείρησαν να επωφεληθούν από την είσοδο των νεοναζιστών στο χωριό, ελπίζοντας σε βοήθεια.
ΙΜΑΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ : Ο Αλλάχ να τους βοηθά !
Ο Ερκάν Αζίζογλου-ιμάμης του χωριού εξέφρασε την ικανοποίηση του χωριού για την επίσκεψη του Τούρκου πρόξενου, κάνοντας στον λογαριασμό του την εξής δήλωση :ΟΙ Χρυσαυγίτες κατατρόμαξαν τους  Τουρκόσπορους που έτρεξαν στο Πομακοχώρι της  Γλαύκης ! - Εικόνα2
Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κύριος Αλή Ριζά Ακιντζή, ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης κύριος Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος μας κύριος Τζεμίλ Καμπζά και σύμβουλοι, σήμερα έκαναν μαζί μας την προσευχή της Παρασκευής.
Ο πρόξενος μας ευχαρίστησε το χωριό μας επειδή υπερασπιστήκαμε τις ολοκληρωμένες εθνικές και πνευματικές αξίες των προγόνων μας. Ο μουφτής μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την καθαρή και περήφανη στάση μας ενάντια στην δράση της Χρυσής Αυγής. Εκ μέρους της Γλαύκης τους ευχαριστώ. Ο Αλλάχ να τους βοηθά¨.
ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ : ΟΙ ΓΛΑΥΚΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, απευθύνθηκε στον κόσμο του χωριού. Ο Μέτε ευχαρίστησε τον κόσμο του χωριού επειδή όπως είπε, έδωσαν την δέουσα απάντηση στους ρατσιστές, λέγοντας πως ¨Σας ευχαριστώ διότι με την περήφανη στάση σας κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής και  την καθαρή σας στάση, δώσατε σε όλους την δέουσα απάντηση¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4665 6/5/2016

Σχόλιο : Και μόνο η αντίδραση  αυτών, δείχνει πως η εκδήλωση της Χ.Α. ήταν απόλυτα σωστή. Διότι επιτέλους να καταλάβουν οι τουρκοπράκτορες πως δεν θα ¨κάνουν εκεί παιχνίδι¨ χωρίς αντίπαλο. Αυτό φυσικά πρέπει να έχει και συνέχεια. Και από την Χ.Α. και από άλλα κόμματα που θα τολμήσουν να αντισταθούν εμπράκτως στον ιμπεριαλισμό της Τουρκίας στην Θράκη. Και φυσικά να στηριχθούν παντοιοτρόπως οι Έλληνες Πομάκοι.





Σχόλιο : Πάντως  τρεις και ο Μέτε ήταν στη συγκέντρωση των Τουρκόσπορων …Ενώ στη συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών  πήγε κόσμος και κοσμάκης  και με Ελληνικές Σημαίες παρά την παρουσία ρουφιάνων που κατέγραφαν τους πάντες !




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις