Οι Τούρκοι Ετοιμάζουν Μορφωμένους Γενίτσαρους για να Υποτάξουν την Ελλάδα …

Οι Τούρκοι Ετοιμάζουν Μορφωμένους Γενίτσαρους για να Υποτάξουν την Ελλάδα … – Η Ελλάδα Πρέπει να το Αποτρέψει  …


Αποτελεί απόλυτα φυσιολογική φιλοδοξία κάθε μέλους μιας μειονότητας, όπως και αν προέκυψε, να επιδιώκει να διακριθεί στον τόπο στον οποίο βρέθηκε και στον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αλλά και να προσπαθεί για τις καλύτερες  συνθήκες ατομικής
και οικογενειακής διαβίωσης.  Όταν όμως μιλάμε για την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθόσον η Τουρκία προσπαθεί να την ελέγχει προκειμένου να αποτελεί ένα δούρειο ίππο στο εσωτερικό της Ελλάδας, εξυπηρετώντας δικά της συμφέροντα. Όσο δε το Ελληνικό κράτος θα ανέχεται τέτοιες επιδράσεις το πράγμα θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο. Δεν πάει καιρός για παράδειγμα που η συγκεκριμένη μειονότητα δεν δεχότανε στα μειονοτικά σχολεία κανένα έγγραφο στα Ελληνικά !!!! δηλαδή ΄΄κράτος εν κράτη΄΄ … Τώρα βλέπουμε να χρηματοδοτούν μετακινήσεις μαθητών στα Τουρκικά πανεπιστήμια προκειμένου να ενημερωθούν για μετέπειτα σπουδές τους εκεί, ώστε όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να αποτελέσουν μέρος της Ελληνικής ελίτ. Πόσο ύπουλο δηλαδή σχέδιο, να δημιουργούν μιας άλλης μορφής μορφωμένων γενίτσαρων, που θα προσπαθούν να ελέγξουν το Ελληνικό κράτος.
Έτσι,  συνεχίζεται χωρίς σταματημό το «παιδομάζωμα» μουσουλμανόπαιδων από τους τουρκόφιλους  που δρουν στη Θράκη. Σύμφωνα με τον τύπο, δεκάδες μαθητές της γ” λυκείου από την Κομοτηνή μεταφέρθηκαν πριν από λίγες ημέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής, στην Προύσα, όπου ξεναγήθηκαν στο πανεπιστήμιο Ουλούνταγ. Συμφωνούμε απόλυτα με την άποψη του Αρ. Μάτιου ότι, «Οι εν λόγω εκδρομές φυσικά πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δημιουργίας «μιας νέας γενιάς γενίτσαρων», οι οποίοι δεν θα έχουν για όπλο το γιαταγάνι, αλλά τη μόρφωση και τις διεθνείς διασυνδέσεις. Οι Τούρκοι μαζεύουν τα μουσουλμανόπαιδα της Ελλάδας, δίνοντας δώρα και χρήματα στις φτωχές οικογένειες τους και προσφέροντας δωρεάν σπουδές με τρομερά προνόμια, την ώρα που στην Ελλάδα το κόστος για τις σπουδές ενός παιδιού είναι απίστευτα δυσβάσταχτο». Την ξενάγηση στο πανεπιστήμιο Ουλούνταγ ανέλαβε ο πρύτανης του ιδρύματος Γιουσούφ Ουλτζάι, ο οποίος στις δηλώσεις του δεν άφησε καμία αμφιβολία για το σκοπό της συγκεκριμένης προσφοράς αναφέροντας  ότι, «Το πανεπιστήμιο κατέχει μια σημαντική θέση διεθνώς. Δίπλα σε κάθε πτυχίο που θα πάρετε παρέχεται και ένα πρόσθετο έγγραφο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χάρη σε αυτό το έγγραφο, τα πτυχία που παίρνετε στην Τουρκία ισχύουν στο ακέραιο στην Ευρώπη. Για να μπορέσουν να σταθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, αποτελεί απαραίτητο όρο να έχετε μια καλή εκπαίδευση. Ζητάμε από εσάς να γυρίσετε πίσω στην Ελλάδα. Πρέπει να μπείτε στην ελίτ».
Θεωρούμε την συγκεκριμένη δράση, απόλυτα στοχευμένη, όπως και κάθε άλλη εκ μέρους της Τουρκίας, με στόχο την απόλυτη χειραγώγηση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα. Το Ελληνικό κράτος άμεσα θα πρέπει να αντιδράσει, ακυρώνοντας τέτοιες  ύπουλες τουρκικές προσπάθειες, που θέλουν να ελέγξουν και να υποτάξουν με έμμεσο τρόπο την Ελλάδα.


Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις