Δεν το χωράει ανθρώπινος νους,αυτό που έκαναν οι δυτικοί στο ΟΗΕ.

ciqgle9wsaa8tjl


Η Ρωσία κατέθεσε σχέδιο ψηφίσματος,με το οποίο καταδικάζονταν οι Ισλαμικές οργανώσεις,ahnar al-sham,Jamal al-noyrsa,ως τρομοκρατικές οργανώσεις και τα καλόπαιδα οι Γάλλοι και οι Εγγλέζοι με εντολή των ΗΠΑ,έβαλαν
βέτο στο σχέδιο απόφασης!!!
2016-05-12_205129

Εμείς τους αφιερώνουμε την φωτογραφία από τάγμα αποκεφαλιστών των παραπάνω οργανώσεων,οι οποίοι επιχειρούν μαζί με μονάδες της Αλ-Κάιντα,αυτών δηλαδή που υποτίθεται αιματοκύλισαν την Αμερική και την δύση.Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυτικοί συμβαδίζουν χέρι-χέρι με το το ισλάμ.

Την δεκαετία του 1980,οι εφημερίδες των ΗΠΑ και της Αγγλίας,με πρωτοσέλιδα εγκωμίαζαν τον στρατό του Οσάμα Μπιν Λάντεν,τον οποίο αυτοί δημιούργησαν και ανέδειξαν(βλ.φώτο).
Παράλληλα,φωτιά έχει πάρει το μέτωπο της Συρίας.Μεγάλη αντεπίθεση των ισλαμιστών σε Χαλέπι και Χόμς,όπου στην δεύτερη κατέσφαξαν χωριό Αλεβιτών που κατέλαβαν.
Χαμηλές διελεύσεις πριν λίγη ώρα(βλ.φώτο),ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Χαλέπι,ενώ ρωσικά στρατηγικά ιδρύματα σκέψης,αναφέρουν,πως είναι θέμα χρόνου η επανέναρξη των μαζικών ρωσικών αεροπορικών επιχειρήσεων.
Σε φωτογραφία που σας παρουσιάζει το dioptranews,φαίνεται ο επικεφαλής τμήματος της οργάνωσης του Σόρος »λευκά κράνη»ο οποίος συνέλαβε με την ένοπλη ομάδα του Σύριους στρατιώτες που μετέπειτα εκτελέστηκαν!!!Αυτοί είναι οι δυτικοί,οι Αμερικανοί και η »δημοκρατία»τους.
Φασίστες μέχρι το μεδούλι συμπορεύονται και καλύπτουν τους αποκεφαλιστές του ισλάμ με μ΄νο στόχο την καταστροφή των ορθόδοξων-χριστιανικών ερεισμάτων της Ρωσίας.

ciqmm1vxiaajzk5
cinipzuu4aaqk0h






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις