Αποκεφαλισμοί στην Β. Ελλάδα από την αλβανική μαφία

albaner


Ο 26χρονος, ο οποίος βρέθηκε αποκεφαλισμένος στη Γλυκή Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία, ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών της Βόρειας Ελλάδας, όπως αποκάλυψαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Υπενθυμίζεται πως οε νεαρός Αλβανός, ο οποίος
εργαζόταν σε στάβλο της περιοχής, βρέθηκε νεκρός στις 9 Μαΐου 2016. Από τότε οι αστυνομικοί έχουν πάρει σειρά καταθέσεων και φαίνεται ότι οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς.
Ρόλο-κλειδί στις έρευνες διαδραμάτισε η προσαγωγή ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, η οποία έγινε από τρεις ομοεθνείς του. Ο 28χρονος δείχνει τρία άτομα ως δράστες της δολοφονίας, αν και αρκετές φορές οι καταθέσεις του αποδείχθηκαν «αλληλοσυγκρουόμενες».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει καταλήξει σε τέσσερα άτομα ως φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, ενώ εκτιμάται ότι ο ηθικός αυτουργός είναι αρχηγός μαφίας ναρκωτικών που ελέγχει μεγάλο μέρος της διακίνησης ουσιών στην Βόρεια Ελλάδα.
Αυτό ξεκίνησε όταν η Ελλάδα ξεκίνησε να δέχεται άκριτα «μετανάστες» από την Αλβανία. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που έρχονται χιλιάδες από ισλαμικές χώρες.





 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις