Οι Κροάτες οπαδοί ετοιμάζουν νέο χτύπημα στον αγώνα με την Ισπανία: «Δεν θα τελειώσει το ματς» (φωτό)

 


Ανήμπορη να αντιδράσει στις ποδοσφαιρικές προκλήσεις των οπαδών της δείχνει να είναι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας. Μέλη του συνδέσμου της Χάιντουκ «Torcida Split 1950» ετοιμάζουν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, κατά
τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ισπανία και μάλιστα έδωσαν οδηγίες μέσω του Instagram.
Στο παιχνίδι με την Τσεχία, άπαντες σάστισαν όταν κάποιοι Κροάτες οπαδοί, με την ομάδα τους να προηγείται στο σκορ, πέταξαν δεκάδες καπνογόνα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του ματς και την επιβολή προστίμου από την UEFA.
Η κίνηση αυτή αν και στην αρχή προκάλεσε ερωτηματικά, στη συνέχεια  βρήκε την απάντησή της αφού τα επεισόδια προκλήθηκαν από μέλη του συνδέσμου της Χάιντουκ, οι οποίοι βρίσκονται σε «πόλεμο» με τον Ζντράβκο Μάμιτς, τον ιδιοκτήτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του ανθρώπου που φέρεται να κινεί τα νήματα στην ομοσπονδία, έχοντας κατηγορηθεί μάλιστα δύο φορές για ξέπλυμα χρήματος.
Τώρα, οι ίδιοι οι οπαδοί της Χάιντουκ, φέρεται να ετοιμάζουν ένα ακόμη πιο ισχυρό χτύπημα αφού ανήρτησαν μια φωτογραφία του γηπέδου στο Μπορντό, το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την Ισπανία, σύμφωνα με την οποία ετοιμάζουν «ντου» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι, οι οποίοι σχολίασαν πως το «ματς δεν θα τελειώσει» ενώ στις γαλλικές αρχές επικρατεί συναγερμός προκειμένου να γίνει προσπάθεια και να απομονωθούν οι οπαδοί του συγκεκριμένου κλαμπ. Κάτι που πάντως μόνο εύκολο δεν φαίνεται να είναι αφού έχουν ήδη προμηθευτεί νόμιμα τα εισιτήρια τους.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις