ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΧΑΜΠΙΜΠΙ» ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! Το εμπόριο ναρκωτικών, τα μαχαιρώματα και ο «πόλεμος» με τους αντιεξουσιαστές

εκτελεση


Δύο είναι τα βασικά σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία του άνδρα αραβικής καταγωγής μέρα μεσημέρι στην οδό Θεμιστοκλέους, λίγα μέτρα πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.
Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι
πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα στα κυκλώματα διακίνησης στην περιοχή των Εξαρχείων.
Το θύμα ήταν γνωστό με το όνομα «Χαμπίμπι» ο Αιγύπτιος, και φέρεται να συνεργαζόταν με την αλβανική μαφία διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια.
Ωστόσο το συγκεκριμένο άτομο είχε έρθει σε σύγκρουση και με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που δραστηριοποιούνται στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εξετάζει είτε ο Αιγύπτιος να έπεσε θύμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών εμπορίας ναρκωτικών είτε να αποτέλεσε θύμα του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τους «ναρκέμπορους» που λυμαίνονται την πλατεία Εξαρχείων.
Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχει μπει και ένα κείμενο μέλους της ομάδας αναρχικών «Ρουβίκωνας» που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη δράση του Αιγύπτιου και το περιστατικό που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε συντρόφους του αναρχικούς.
Μάλιστα μετά από εκείνη την επίθεση, αντιεξουσιαστές είχαν πραγματοποιήσει πορεία στα Εξάρχεια την οποία περιφρουρούσαν τουλάχιστον δέκα οπλοφόροι. Τότε είχαν δημοσιοποιήσει και σχετικό βίντεο με την πορεία και τους οπλοφόρους σημειώνοντας ότι πρόκειται «για εικόνες από το μέλλον».





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις